Μ.Παπαδημητρίου Εργοτέλης | "Πάμε για το πέντε στα πέντε".

Το  ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αποτελεί ένεση ψυχολογίας για τον Εργοτέλη.
Οι "κιτρινόμαυροι"  θα υποδεχθούν την αδιάφορη Ένωση Ιλίου την Κυριακή και κατόπιν το Π. Φάληρο, Ίκαρο,που είναι καταδικασμένοι. Εκτός θα αντιμετωπίσουν την επίσης καταδικασμένη Γέρα και στο φινάλε της σεζόν το Σπόρτιγκ,που ίσως τότε η ομάδα των Πατησίων δε θα έχει στόχους.
Ο γκαρντ της Κρητικής ομάδας, Μάνος Παπαδημητρίου, όπως δήλωσε στο basketblog.gr δεν αποθαρρύνεται,δηλώνοντας τόσο για το παιχνίδι της Χαλκίδας, όσο και για την συνέχεια :

"Στο παιχνίδι με τη Χαλκίδα δεν ξεκινήσαμε καλά, ειδικά στην άμυνα, και εκεί πιστεύω πως κρίθηκε το παιχνίδι. Επίσης, στα τελευταία λεπτά που είχαμε μειώσει τη διαφορά οι παίκτες της Χαλκίδας ήταν πολύ τυχεροί καθώς πέτυχαν δύσκολα και τυχερά καλάθια".

Στη συνέχεια τόνισε: "Η ψυχολογία μας είναι επηρεασμένη καθώς είμαστε λίγο απογοητευμένοι. Παρόλ’ αυτά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε πέντε νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Προέχει το να είμαστε υγιείς. Ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Ένωση Ιλίου και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.