ΣΥΔΚΑΚ | Οι επιτυχόντες στη Σχολή Διαιτησίας.-Συγχαρητήρια-Ευχές.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΔΚΑΚ, κάνει γνωστο τα ονόματα των νέων διαιτητών, ενώ συγχαίρει, Ηρόδοτο και ΟΦΗ, ευχόμενος σε όλους καλό Πάσχα.

Η ανακοίνωση:
1) Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την επιτροπή μπάσκετ της ομάδας «Ηρόδοτος», για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει δύο τουρνουά μίνι μπάσκετ με την επωνυμία «Φιλία», τα οποία κράτησαν ζωηρό το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος για δύο ολόκληρους μήνες. Στους αγώνες αυτούς μάλιστα, δόθηκε η ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην πράξη, οι μαθητές της σχολής διαιτησίας, οι οποίοι έλαβαν τις «απαιτούμενες παραστάσεις» ενόψει των εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 16/4/11.

Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια την επιτροπή μπάσκετ του ΑΣ ΟΦΗ, για τη διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ 3x3 στη μνήμη του αδικοχαμένου Βασίλη Παδουβά.
Ενέργειες σαν κι αυτές φανερώνουν το υψηλό επίπεδο και τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες που διέπουν την πλειοψηφία των μελών της μπασκετικής οικογένειας του νησιού μας.
2) Ανακοινώθηκε απ’ την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος η κατάσταση με τους επιτυχόντες της σχολής διαιτησίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος μας. Τα ονόματα αυτών είναι τα εξής:
1
Ευαγγελινός Ρικάρντο-Χάρις
2
Καλαϊτζής Κωνσταντίνος
3
Καρανικόλα Ειρήνη
4
Μαϊστρέλης Νικόλαος
5
Μαραγκάκης Ανδρέας
6
Μπυνιχάκης Δαυίδ
7
Ξυλάς Δημήτριος
8
Παπαδάκη Αντωνία
9
Παπαδογιαννάκης Ιωάννης
10
Πατελάρος Γεώργιος
11
Ρασούλη Χρύσα
12
Στυλιάρης Λουκάς
13
Φωταράς Ιωάννης
14
Χανιαλάκης Θεόφιλος
15
Χαρίτος Μαρίνος
16
Χατζημάρκος Εμμανουήλ
Οι ανωτέρω ονομάστηκαν πλέον «Δόκιμοι Διαιτητές» και θα μπορούν πλέον να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα που διοργανώνονται σε ολόκληρη την περιφέρεια της Κρήτης. 
3) Τέλος, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εύχονται σε όλη την αθλητική οικογένεια του νησιού μας “ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ” με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.