Η ΕΚΑΣΚ συγχαίρει ομάδες για τα τουρνουά.

Με ανακοίνωσή της η ΕΚΑΣΚ συγχαίρει τα σωματεία που διοργανώνουν  τουρνουά.Παράλληλα με επιστολή της ζητά από τους προπονητές...., ενώ αναζητεί κριτές.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ο.Φ.Η/ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α./Α.Ο.ΓΙΟΥΧΤΑΣ

 Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί τα σωματεία Ο.Φ.Η. - ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α. -Α.Ο.ΓΙΟΥΧΤΑΣ για τα τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργανώνουν αυτές τις μέρες, προωθώντας και προάγοντας το άθλημα στις μικρές ηλικίες και να δηλώσει ότι στηρίζει και θα στηρίζει κάθε προσπάθεια των σωματείων της, για εκδηλώσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Αναλυτικά:
 -Tο Σάββατο 16/04 ολοκληρώνεται το τουρνουά "ΦΙΛΙΑ" που οργάνωσε ο σύλλογος ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α. στο κλειστό Αλικαρνασσού για παιδιά ηλικίας 1999 και νεώτερα.
- Την ίδια μέρα στις 10.00π.μ., ξεκινάει στην Εφόδου, το τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνει ο Ο.Φ.Η.  στη μνήμη του Βασίλη Παδουβά, και το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή 17/04.
 -Τέλος, το διήμερο 7&8 Μαϊου, ο Α.Ο.ΓΙΟΥΧΤΑΣ διοργανώνει στις Αρχάνες για δεύτερη χρονιά, τουρνουά Ακαδημιών για το οποίο θα ανακοινώσει λεπτομέρειες μόλις ολοκληρωθούν οι συμμετοχές.

-Επίσης η ΕΚΑΣΚ ζητά από τον τοπικό ΣΕΠΚ, " εγγράφως προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 15 Μαΐου 2011, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος συζήτησης στη διάθεσή τους  και να συναποφασίσουν, καταρτίζοντας εγκαίρως τις σχετικές προκηρύξεις".

-Επίσης με επιστολή προς τα σωματεία αναζητεί νέους κριτές καθώς είναι γνωστή η έλλειψη Κριτών σε πολλές περιοχές , ιδιαίτερα στην Ανατολική, Δυτική και Νότια Κρήτη, όπως επίσης και η οικονομική δυσπραγία της Ένωσης, η οποία δεν επιτρέπει να καλύπτονται πλέον μετακινήσεις και ημεραργίες Κριτών σε μακρινές αποστάσεις.
Για τους λόγους αυτούς και για την εύρυθμη λειτουργία όλων των πρωταθλημάτων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, πρέπει να προσανατολίζονται στην πλαισίωση του Συνδέσμου Κριτών με νέα στελέχη, τα οποία θα λύσουν το  πρόβλημα στις περιοχές που αυτό αντιμετωπίζεται.







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.