ΕΚΑΣΚ | Τελική φάση Πρωταθλήματος Παμπαίδων Α' .

Η ΕΚΑΣΚ ανακοίνωσε τις ημέρες (18 και 19 Απριλίου 2011) και τον τρόπο διεξαγωγής της τελικής φάσης (final six), του πρωταθλήματος των Παμπίδων Α'.

 Στην τελική φάση των 6 , συμμετέχουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο της Α' Φάσης: AΓΟΡ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 1&2,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., Α.Ο.Α.Ν., Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1.
Μετά από συννενόηση με τα παραπάνω σωματεία, και με δεδομένα τα στενά χρονικά περιθώρια μέχρι τις μαθητικές εξετάσεις των νεαρών αθλητών, αποφασίστηκαν οι παρακάτω τροποποιήσεις στον τρόπο διεξαγωγής της τελικής φάσης, δίνοντας χαρακτήρα γιορτής στο διήμερο που θα διεξαχθεί:

1.  Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 18/04 & Μ.ΤΡΙΤΗ 19/04 θα διεξαχθούν δώδεκα αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο, όπου οι έξι ομάδες θα παίξουν όλοι με όλους εκτός από την ομάδα που ήταν στον ίδιο όμιλο στην Α' φάση. Κάθε ομάδα δηλαδή θα δώσει τέσσερεις αγώνες.
 α)Η τελική κατάταξη των ομάδων, θα γίνει με βαθμολογία (με τους κανόνες που προβλέπει η αρχική προκήρυξη: (http://ekask.com/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=22) και πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς.
 β)Για πιθανές ισοβαθμίες ομάδων που αγωνίστηκαν στην τελική φάση ισχύουν επίσης οι κανόνες της αρχικής προκήρυξης. 
 γ)Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων που  δεν αγωνίστηκαν μεταξύ τους στην τελική φάση (έστω και μόνο δύο από αυτές σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας), θα ισχύει η συνολική διαφορά πόντων, σύμφωνα με το άρθρο 12, παράγραφος Β7 της αρχικής προκήρυξης: (Η διαφορά πόντων σε όλες τις ανωτέρω αναφερόμενες περιπτώσεις υπολογίζεται με διαίρεση των πόντων που πέτυχε η ομάδα με τους πόντους που δέχθηκε.)

Το Πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώθηκε ως εξής:

Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο Ηρακλείου
Μ.Δευτέρα 18/04/11

10.00 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 2 - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.
11.30 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 1 - Α.Ο.Α.Ν.
13.00 ΑΓΟΡ - Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1

15.30 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 2 - Α.Ο.Α.Ν.
17.00 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. - ΑΓΟΡ
18.30 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 1 - Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1

Μ.Τρίτη 19/04/11

10.00 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 1 - ΑΓΟΡ
11.30 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. -Α.Ο.Α.Ν.
13.00 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 2 - Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1
15.30 ΑΓΟΡ - Α.Ο.Α.Ν.
17.00 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 1- ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 2
18.30 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. - Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1
Την πρώτη ημέρα θα γίνει η απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα της περιόδου 2009-10 , ενώ η απονομή στους φετινούς συμμετέχοντες θα γίνει στο τέλος της δεύτερης μέρας.
Τέλος, για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή ερμηνεία της αρχικής προκήρυξης ή των τροποποιήσεων της, αρμόδια είναι η Ε.Π./Ε.ΚΑ.Σ.Κ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.