Ηττήθηκε στη Ρόδο ο ΟΦΗ σε ενα παιχνίδι με ένταση. (87-82).

Αντιγραφουμε απο το επίσημο site του ΟΦΗ.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα του μετά από επτά σερί νίκες. Ωστόσο  βασικός ρόλο στην ήττα αυτή, έπαιξε η διαιτησία και το κλίμα του αγώνα.
Άλλα ας τα πάρομε με τη σειρά.
-Με την είσοδο της ομάδας μας στο παρκέ, οι φίλοι των γηπεδούχων (που εισήλθαν και ποδοσφαιρικοί), έβριζαν εν χορώ την ομάδα μας.κύριος στόχος ήταν ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, αλλά ο παίκτης μας δεν αντέδρασε.επίσης πριν την έναρξη του παιχνιδιού, υπήρχε δεκάλεπτη διακοπή ρεύματος και ζητήσανε (χωρίς να γίνει δεκτό από την ομάδα μας), να παίξουν με ρολόι χειρός.Το ρεύμα επανήλθε, αλλα΄η ένταση συνεχιζόταν.Ξανάγινε διακοπή του παιχνιδιού επειδή φίλοι του Διαγόρα, πέταξαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο.Ένα από αυτά βρήκε τον Α.Τσακιρίδη, που έπεσε στο έδαφος.ξανάγινε άλλη μια διακοπή καθώς πετάχτηκε μια κροτίδα.
Μετά το...αστυνομικό ρεπορτάζ, με όλα  αυτά όπως είναι φυσικό επηρέασαν την ομάδα μας αλλά και τους διαιτητές  του αγώνα.
Οι διαιτητές έστειλαν στην...γραμμή της φιλανθρωπίας (βολές), τους γηπεδούχους 48 φορές  ενώ ο ΟΦΗ πήγε 21.Οι Ροδίτες ευστόχησαν στις 37 και οι "ασπρόμαυροι" στις 17.
Επίσης χρέωσαν άδικα με τεχνική ποινή τον Α.Ξενάκη, που πραγματοποίησε αιφνιδιασμό και σημείωσε καλάθι, και ζητούσε φάουλ, κάτι αντίστοιχο (κλέψιμο), έγινε με τον Α.Τσακιρίδη.συνολικά χρεωθήκαμε 4 τεχνικέ ποινές.
Οι ομάδα μας γενικά δεν ήταν  δυνατόν να βγάλει (άλλη) ενέργεια μετά την υπερπροσπάθεια των τελευταίων αγωνιστικών, είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ενώ ο Διαγόρας πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, και με το αποτέλεσμα αυτό εξασφαλίζει την παραμονή του.
Ο ΟΦΗ, είχε άσχημο ξεκίνημα, ήταν πίσω στο σκορ, ενώ βρέθηκε να χάνει και με δέκα πόντους (71-61).Παρ όλα αυτά η ομάδα του Β.Βλάχου αντέδρασε μείωσε στον πόντο (71-70), αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Τσακιρίδης,Ξενάκης,ΠαναγάκηςΜπάρδας οι κορυφαίοι της ομάδας μας.
Ο Β.Βλάχος σε δηλώσεις που μας έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε επιγραμματικά ότι"Δεν ήμασταν καλοί, είχαμε αστοχία, αλλά και με αυτήν την εμφάνιση θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές".
Διαγόρας Ρ.-ΟΦΗ  87-82
Δεκάλεπτα: 18-19, 41-43, 58-49, 87-82
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τσακίρης): Βογιατζής 9 (1), Αγαπιάδης 7, Τζινόπουλος 7, Παναγιωταράκος 10 (1), Παρδακάς 10, Κοτουτζίδης 6, Λαζαρίδης 9, Χρύσης 1, Εκινέ 28 (3).
OΦΗ(Β.Βλάχος): Τσερκιτσόγλου, Μπάρδας 12 (2), Ξενάκης 14 (2), Τσακιρίδης 14(2), Καραδολάμης 7(1), Παναγάκης 14(1), Ψάλτου 5 (1), Μπαλάφας 10, Σουφλιάς 2, Μούρτος .

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Μ. Αλέξανδρος-Απόλλων Καλ. 78-83
Διαγόρας Ρ.-ΟΦ Ηρακλείου 87-82
Στρατώνι-Δόξα Λευκ. 52-56
ΜΕΝΤ-Αιγάλεω 72-70
Φίλιππος Βέρ.-Αναγέννηση Φλ. 100-105 
Ν. Κηφισιά-ΓΣ Περάματος Ερμής 77-67
Αίας Ευ.-Αίολος Τρικ. 67-65
Δούκας-Ολύμια Λ.  20-0



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.