Αναπτυξιακό Αγοριών | Γ.Λημνιάτης :" Ανεβασμένο το επίπεδο στην Κρήτη".

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Λίντο η προπόνηση Κλιμακίου Κρήτης ,παρουσία των ομοσπονδιακών τεχνικών κ. Μίσσα και Λημνιάτη.

Στην προπόνηση παραβρέθηκαν 46 παιδιά απ όλες τις ομάδες της Κρήτης, από τον περιφερειακό προπονητή κ. Πινακουλάκη.
Παραβρέθηκαν, προπονητές συλλόγων, πρόεδροι και παράγοντες ομάδων, ενώ η ΕΚΑΣΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της κ.Μ.Δασκαλάκη και πολλά μέλη της.

Για το επίπεδο των παιδιών της Κρήτης, εκφράστηκε με αισιοδοξία στο kritikobasket.gr, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ.Γιώργος Λημνιάτης :
"Στην περιφέρεια γενικά, το επίπεδο είναι πιο χαμηλό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Όμως εδώ στην Κρήτη τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, με το επίπεδο να είναι πιο ανεβασμένο.Είδα πολλούς καλούς αθλητές.Χαρακτηριστικό του επιπέδου της Κρήτης, είναι ότι εδώ σημειώσαμε 8-9 παιδιά που θα μπορούν να αντεπεξέλθουν ψηλότερα και γιατί όχι να συμμετέχουν στην Εθνική Παμπαίδων, ενώ λόγου χάρη στη Θεσσαλία, σημειώσαμε ....ενάμιση παίκτη.Πάντως επαναλαμβάνω σε σχέση με άλλες χρονιές, η περιφέρεια είναι πιο χαμηλά".
 -Ο Κ.Μίσσας  τόνισε την ανάγκη καλής δουλειάς στις υποδομές των ομάδων.
Nα σημειώσουμε ότι ο κ.Μίσσας είχε εγκάρδια συνομιλία, με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΚ, κ.Β.Ελευθεριάδη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.