ΕΚΑΣΚ | Θα βραβεύσει τους περυσινούς πρωταθλητές ;

Από την κυρία Γωγώ Σπανού – Καμπουράκη, λάβαμε την παρακάτω επιστολή, την οποία είχε στείλει και στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ,.Σας την δημοσιεύουμε αυτόυσια και τα συμπεράσματα δικά σας.Απλά να σημειώσουμε στα πλάισια των περικοπών των εξόδων απο τη Ενωση, τα κύπελλα και τα βραβεία, έχουν μετατεθεί σε βάθος χρόνου....




Ηράκλειο 27/02/2011
Προς την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, 

Αξιότιμοι κύριοι, μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας απευθυνθώ προκειμένου να σας εκφράσω την ανησυχία μου για ένα θέμα, το οποίο εκ πρώτης όψεως μοιάζει ασήμαντο, δύναται όμως να αποτελέσει σημείο αιχμής για το μπασκετικό κομμάτι των υποδομών στην Κρήτη.
Αναφέρομαι στο θέμα της βράβευσης των πρωταθλητών στα τμήματα υποδομών της προηγούμενης χρονιάς από την Ε.ΚΑ.Σ.Κ., ζήτημα το οποίο μοιάζει να έχει ατονήσει στην σκέψη σας και τον προγραμματισμό σας.
Ως παίκτρια του μπάσκετ στο παρελθόν, γνωρίζω την αξία της ηθικής επιβράβευσης μιας νίκης και ιδιαίτερα, όταν αυτή προέρχεται από τον φορέα της αντίστοιχης διοργάνωσης. Η διαδικασία έχει συμβολική σημασία αλλά και ειδικό βάρος στην μπασκετική συνείδηση των νεαρών αθλητών, η οποία συνδιαμορφώνεται από ομάδες, προπονητές, συναθλητές, διαιτητές και φιλάθλους.
Σας καλώ, λοιπόν, να ανταποκριθείτε άμεσα στην ανάγκη θεσμοθέτησης της τελετής βράβευσης των πρωταθλητών κάθε κατηγορίας στις υποδομές αμέσως με το πέρας του κάθε πρωταθλήματος, προκειμένου να μην υποβαθμίζεται και η αξία της συμμετοχής των ομάδων στο τοπικό πρωτάθλημα.
Γνωρίζοντας προσωπικά την ευαισθησία σας στα προβλήματα του μπασκετικού χώρου και την ανιδιοτελή προσφορά σας στα τοπικά μπασκετικά δρώμενα θεωρώ ότι θα συμβάλλετε τα μέγιστα στην βελτίωση και ανάδειξη του κρητικού μπάσκετ και των εκπροσώπων του σε κάθε επίπεδο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με τιμή,
Σπανού – Καμπουράκη  Γωγώ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.