Γ΄Εθνική | Διαμαρτύρεται ο Φιλαθλητικός.

Με επιστολή που έστειλε στην ΚΕΔ ο Φιλαθλητικός  διαμαρτύρεται για την διαιτησία του αγωνα με το Ηράκλειο, τονίζοντας οτι "αλλοιώθηκε η εικόνα του αγώνα", ενω τους ζητεί "να τους προφυλάξουν απο ανίκανους διαιτητές".

Η επιστολή:


"Κύριοι,
Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ και το DVD προκειμένου να τα εξετάσετε και να καταλογίσετε ευθύνες όπου υπάρχουν.  

Σαν Διοίκηση φροντίσαμε να τελεστεί ο αγώνας κάτω από άψογες συνθήκες, και θεωρούμε ότι το καταφέραμε τόσο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού όσο και κατά την αποχώρηση των διαιτητών όπου δεν συνέβη το παραμικρό, προτιμήσαμε να ξεσπάσουν επάνω μας τα παράπονα για τις εχθρικές διαιτησίες των τελευταίων αγώνων (ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ) των φιλάθλων μας που γέμισαν για άλλη μια φορά το γήπεδο, παρά να εκτονωθούν ως συνήθως στους διαιτητές, άραγε ως πότε;  

Αν εξετάσετε το DVD θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση στις 2 ομάδες με αποτέλεσμα να έχει αλλοιωθεί η εικόνα του αγώνα. Οι φήμες ότι το δίδυμο δεν ήταν αντάξιο τις κρισιμότητας του παιχνιδιού δυστυχώς επαληθεύτηκαν.  

Φανταστείτε ότι στο γήπεδο βρέθηκαν και 2 εκλεκτά μέλη της επιτροπής σας, τα οποία και μόνο με την παρουσία τους φανταστήκαμε ότι θα εξασφαλιστεί τουλάχιστον η ισονομία και η τήρηση των βασικών κανόνων (βήματα - αντιαθλητικά φάουλ - μεταφορές μπάλας) δυστυχώς ούτε αυτά δεν μπορούσαν να διακρίνουν και ενώ δεν διεκρίνουν τα βασικά, γνώριζαν να σφυρίξουν με διαφορετικά κριτήρια τα φάουλ εναντίων των 2 ομάδων.  

Επίσης σας τονίζουμε ότι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε ο Φιλαθλητικός χρόνια τώρα εφαρμόζει το εναλλακτικό σενάριο της νεανικής αθλητικής ομάδας που παρουσιάζει κατά γενική ομολογία όμορφο μπασκετικό θέαμα, χωρίς αυτοσκοπούς και σκοπιμότητες, σας παρακαλούμε να μας προφυλάξετε από ανίκανους διαιτητές και διαιτητές με μειωμένες αθλητικές ικανότητες (Κιούρκας - Καλογερόπουλος)".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.