Με πλήθος κόσμου, η κοπή πίτας του ΟΦΗ.

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η κοπή της πίτας ΟΛΩΝ των τμημάτων της ομάδας του ΟΦΗ στο ΒΑΚ το Σάββατο το πρωί.
Αντιγράφουμε από το επίσημο site της ομάδας του ΟΦΗ, συμπληρώνοντας το με πολλές φώτο:


Κοπή πίτας της ομάδας μας: Είμασταν ολοι εκεί.


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ η κοπή πίτας όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΟΦΗ.Στο κατάμεστο κλειστό μας, και με συνθήματα για τη ομάδα μας ,έδωσαν το παρών οι αθλητές μας οι πολιτικές και αθλητικές αρχές του τόπου και οι παράγοντες της ομάδας.
Με πλούσιο μπουφέ οι ευχές για την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας (και τις υπόλοιπες ομάδες φυσικά), έδιναν κι έπαιρναν για άνοδο, στην Α2.
Από την πολιτική ηγεσία του νομού μας, παρόντες ήταν ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.Στην αναφορά του συνεχάρη  τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εκδήλωση, δηλώνοντας ότι θα είναι πάντα παρόν, να συμπαραστέκεται στα αιτήματα της κρητικής ομάδας.
Οι  κ.κ.Στρατάκης,Σκραφνάκη,ΠαρασύρηςΚεφαλογιάννης,Αυγενάκης, δήλωναν με τη σειρά τους μπροστάρηδες στην προσπάθεια του ΟΦΗ.Παρόντες ακόμη ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης Ν.Ξυλούρης, του Δήμου Ηρακλείου Βασ.Κλάδος, αλλα και εκπρόσωποι των αθλητικών αρχών,αλλά και ο αντιδήμαρχος Γαζίου Μπάμπης Κουτσογιάννης. Ο Ν. Τζώρτζογλου της ΕΠΣΗ,ο Μιχ. Δασκαλάκης της ΕΚΑΣΚ,ο Μιχ. Μαχαιριανάκης εκ μέρους των διαιτητών μπάσκετ.Στο κλειστό βρισκόταν σύσσωμες οι ομάδες μπασκετ, απο τις Ακαδημίες ,μέχρι την αντρική. 
Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.κ Βασίλης Ξημέρης σε δηλώσεις του τόνισε ότι:"θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και όλους όσους βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία. Αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η μεγάλη δύναμη του συλλόγου μας. Αυτή η συσπείρωση και αυτή η δυναμική είναι το μήνυμα που πρέπει να λάβουν εκείνοι που θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στο σωματείο μας. Με αυτήν την ενότητα δεν θα καταφέρουν το σκοπό τους".
Το φλουρί έπεσε στο τμήμα της άρσης βαρών, ενώ τιμήθηκαν ο Ν.Δελατόλας για την προσφορά του, καθώς και οι αθλητές Θ.Καρδάσης και Γ.Νεονάκης, για την είσοδό τους σε Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.