Αλέξης Τσακιρίδης : "Ολα πάνε καλά στην ομάδα.Που είναι ο κόσμος;".

Από το επίσημο site του ΟΦΗ αντιγράφουμε.


...Πέρασμα τίτλου από το.... Πέραμα, θα προσπαθήσει να κάνει η αγαπημένη μας ομάδα την Κυριακή, με αντίπαλο την 2η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄Εθνικής.Η αποστολή μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά υπάρχει αισιοδοξία και πίστη.Άλλωστε ενδεχόμενη νίκη, θα ισοβαθμήσει με άνοδο στην Α2 και οι παίκτες του Β.Βλάχου έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της συνάντησης.Ο προπονητής του ΟΦΗ, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς επέστρεψαν και οι τραυματίες Ματενίδης ,Ξενάκης.
Σε τέτοια επιπέδου παιχνίδια, που ζητείται "καρδιά και πάθος", δεν θα μπορούσε να μιλήσει κανένας άλλος εκτός από τον φυσικό ηγέτη της ομάδας μας, ο Αλέξης Τσακιρίδης.Ο  κατά κόσμον "Τσάκι", δεν μάσησε τα λόγια του, ενώ είπε αλήθειες, που μερικές φορές πονάνε.
Ο αρχηγός του ΟΦΗ τόνισε για το ντέρμπι με το Πέραμα:
"Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι.Ίσως το πιο σπουδαίο.Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο 2ος, αντιμετωπίζει τον πρώτο.Το  άγχος όμως θα το έχουν οι γηπεδούχοι που θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωτοπόρο.Εμείς θα παίξουμε ελεύθερα, χωρίς πίεση και ότι βγει."
Όταν ρωτήσαμε τον Τσακιρίδη ότι "ενδεχόμενη νίκη της ομάδας μας θα σημαίνει τίτλο η άνοδο", χαμογέλασε και είπε:
"Πολύ καλή ερώτηση.Η αλήθεια είναι ότι με νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της Β΄Εθνικής, που σίγουρα θα κάνει τον κόσμο του ΟΦΗ (κι εμάς) ευτυχισμένους.Αλλά να ξεκαθαρίσω κάτι.Είτε τερματίσουμε πρώτοι ,είτε τρίτοι θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.Βέβαια για την ομάδα μας, θα ήταν ευχής έργο η κατάκτηση του πρωταθλήματος.είναι όμως νωρίς ακόμα".
Πως κρίνει ο "μπομπέρ" του ΟΦΗ την πορεία της ομάδας του;
"Κοίταξε.Αυτή τη στιγμή, έχομε ένα σερί 12-2.Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, θα μπορούσε όμως να ήταν και χειρότερο.Όπως κι αν έχει είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος για την πορεία μας.Για να χαλάσει η "δουλειά" (άνοδος), θα πρέπει να είμαστε πολύ κακοί στον δεύτερο γύρο και να κάνομε πολλές ήττες, πράγμα που μου φαίνεται δύσκολο".
Σε αυτό το σημείο ό έμπειρος γκαρντ, δεν δίστασε να εκφράσει ένα παράπονο, που αφορά τον κόσμο της ομάδας μας.
"Στην ομάδα πάνε όλα καλά.Παίκτες προπονητές και διοίκηση, έχομε φοβερή συνεργασία και χημεία.Όμως με λύπη διαπιστώνω ότι ο κόσμος δεν είναι κοντά μας όσο θα θέλαμε.Δεν είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου μας.Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει γενικότερα, αλλά δεν νοείται ένα σωματείο σαν τον ΟΦΗ να μην έχει τον απαραίτητο κόσμο του.Άλλωστε όλη η Ελλάδα γνωρίζει τι σημαίνει κόσμος του ΟΦΗ.Λυπάμαι ειλικρινά που το λέω, αλλά περίμενα περισσότερα....".
Τέλος ο Αλέξης δεν δίστασε να συγκρίνει την φετινή ομάδα με την προ διετίας, που ήταν μέλος.
"Η αλήθεια είναι, ότι φετινή ομάδα έχει περισσότερες λύσεις.Στην τότε ομάδα οι παίκτες που την αποτελούσαν, έκαναν συγκεκριμένη δουλειά.Τώρα σε κάθε παιχνίδι μπορεί να πρωταγωνιστήσει διαφορετικός παίκτης.Αρκεί να δείτε τα  παιχνίδια ξεχωριστά.Υπάρχει ταλέντο, εμπειρία,χημεία.Και ολοκλήρωσε λέγοντας:Και σπουδαίο προπονητή και διοίκηση".
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό Περάματος στις 17.00 με διαιτητές τους Σαλαβό-Τσώνο Μ. (Παλάτος)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.