ΕΚΑΣΚ | Η επίσκεψη Γ.Βασιλακόπουλου-Τ.Τσαγκρώνη στο Ηράκλειο.

Στο Ηράκλειο βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της Ελληνικός Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος ήταν ομιλητής στην ημερίδα "ο αθλητισμός στη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα" που φιλοξενήθηκε στο κλειστό των Πατελών.
Κυρίως, όμως ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής και διεθνής καλαθοσφαίρισης είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα και τους προβληματισμούς των εκπροσώπων των σωματείων της Κρήτης.
Επίσης στην διάρκεια της ομιλία του , τόνισε πως η Ομοσπονδία δεν σκοπεύει να αναβάλει τον τελικό του Κυπέλλου ο οποίος θα γίνει στις 6 Μαρτίου.
Η ΕΚΑΣΚ για την άφιξη τουκ.κ.Βασιλακόπουλου ανακοίνωσε:
(Οι φώτο είναι απο kretaworldbasket που κάλυψε την εκδήλωση απο την στιγμή που ήρθε ως την ώρα που έφυγε).



Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε (Δευτέρα 21-2-11 το απόγευμα)  η ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου στο Ηράκλειο Κρήτης με θέμα «Ο Αθλητισμός στην σημερινή κοινωνική πραγματικότητα», μετά από πρόσκληση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης  και με την βοήθεια του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου (Δ.Α.Ο.Η).
  
Μετά την ομιλία,η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και ο Δήμος Ηρακλείου δώρισαν στον πρόεδρο της ΕΟΚ βιβλία με θέματα από την ιστορία της Κρήτης, ενώ ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης του απένειμε τιμητική πλακέτα.
Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση με εκπροσώπους Σωματείων της Κρήτης, οι οποίοι  έθεσαν τόσο στον Πρόεδρο όσο και στον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη, μια σειρά θεμάτων που έχουν σχέση με την ανάπτυξη του Μπάσκετ στο νησί, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με τις κρατικές επιχορηγήσεις.
   
Στην συζήτηση (στην οποία συμμετείχαν και μέλη των διοικήσεων των  Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Κρήτης, καθώς και  Προπονητές) πιστοποιήθηκε για άλλη μια φορά, τόσο το γεγονός των  πολύ καλών  σχέσεων της Ομοσπονδίας με τα σωματεία της Κρήτης, όσο και το πολύ καλό κλίμα πλέον, μεταξύ των Κρητικών συλλόγων .

Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. ευχαριστεί  τον Δήμο Ηρακλείου και ιδιαίτερα τους προέδρους του Δ.Α.Π.Κ.Η . και του Δ.Α.Ο.Η.κους Γιάννη Δροσίτη και Κώστα Βαρδαβά αντίστοιχα, καθώς και τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ(πρόεδρο κ. Γιώργο Τσικνάκη και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Μπρα), για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην οργάνωση της εκδήλωσης, όπως επίσης και τους χορηγούς Κρητικό ΦούρνοΑπόστολο Δέλτσο(Βιολογικοί  Χυμοί), Ανδρέα Σακουλάκη και το κατάστημα Αθλητικών Ειδών Cosmos, που ετοίμασε την φανέλα της Μικτής Κρήτης της ΕΚΑΣΚ με το νούμερο 8, που δόθηκε συμβολικά στον κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο (το νούμερο 8 είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ όταν αγωνιζόταν σαν αθλητής).

Τέλος η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. ευχαριστεί τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, ο οποίος παραβρέθηκε και μίλησε στην εκδήλωση.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.