Νέα της ΕΚΑΣΚ-ΕΟΚ.

Πλούσια ειδησιογραφία προσφέρει σήμερα η ΕΟΚ και η ΕΚΑΣΚ.Η πρώτη (ΕΟΚ) προκηρύσσει σύγκληση των Σωματείων και η δεύτερη (ΕΚΑΣΚ) προσπαθεί να λύσει προβλήματα (κριτών -Δειλινού) ,ενώ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΑΟΗ, κ.κ Κώστα Βαρδαβά.
Αναλυτικά.


Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΟΚ
Το ΔΣ της ΕΟΚ με την υπ’ αριθμ. 38/31-1-2011 απόφασή του προκηρύσσει την σύγκληση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των σωματείων – μελών της ΕΟΚ σύμφωνα με τα άρθρα 8-11 του Καταστατικού της και 27 του Ν. 2725/1999.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2.Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2010
3.Έγκριση Οικονομικού Ισολογισμού 2010
4.Τροποποίηση Εσωτερικών Κανονισμών της ΕΟΚ (Πρωταθλημάτων - Εθνικών Ομάδων, Κανονισμών Διαιτησίας-Νόμιμων Αντιπροσώπων και Μεταγραφών).
Η Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011 και ώρα 15.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στο ΟΑΚΑ, οδός Κηφισίας 37, Μαρούσι....

*Για συγκοινωνιακούς λόγους, ο αγώνας ΑΕΚ Άργους – ΑΓΟ Ρεθύμνου, για τη 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 19/02/2011, αντί ώρας 17:30 θα διεξαχθεί ώρα 17:00.

ΕΚΑΣΚ
-Συνάντηση-σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του προέδρου ΔΑΟΗ κ.κ Κώστα Βρδαβά με αντιπροσωπεία της ΕΚΑΣΚ.Παρόντες από τον ΔΑΟΗ ήταν και ο κ.κ Νίκος Τούλης, ενώ την ΕΚΑΣΚ εκπροσώπησαν εκτός του προέδρου της κ.κ Μιχάλη Δασκαλάκη, ο αντιπρόεδρος κ.Δ.Περυσινάκης, ο ταμίας κ.Μ.Σκεπασιανός και το μέλος κ.Χ.Γκιουζέλης.
Στην συζήτηση που ακολούθησε ο νέος πρόεδρος του ΔΑΟΗ ,δεσμεύθηκε ότι παρ ΄ολες τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα των Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄το όποιο θα πραγματοποιηθεί (μάλλον), σε δυο δόσεις (Άνοιξη-Φθινόπωρο).Μάλιστα ζήτησε να ξεκινήσει η συνεργασία των δυο πλευρών για την όσο καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Επίσης ΕΚΑΣΚ και ΔΑΟΗ θα συνεργαστούν και στο 3χ3 που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη.
Παράλληλα συζητήθηκε η άφιξη του προέδρου της ΕΟΚ στην Κρήτη.Η ημερομηνία άφιξης του κ.κ.Βασιλακόπουλου είναι την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011.
Τέλος ο πρόεδρος του ΔΑΟΗ τόνισε πως θα είναι στη διάθεση της ΕΚΑΣΚ για θέματα μπάσκετ.Ο πρόεδρος της Ένωσης κ.Δασκαλάκης και τα μέλη της ευχαρίστησαν θερμά τον πρόεδρο του ΔΑΟΗ για την συνάντηση αυτή.

-Μηδενισμός του Δειλινού !!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες το Δειλινό ενδέχεται να μην "κατέβει" στο παιχνίδι της Σητείας με το Σητειακό και να μηδενιστεί !!!Το γεγονός αυτό θα προκαλέσει αναταραχή στην β΄φάση των ανδρών της ΕΚΑΣΚ, και να αγωνιστούν οι δυο πλευρές της Κρήτης Κύδων-Σητειακός !!!
Το θέμα αναμένεται  με ενδιαφέρον....

Κριτές-ΣΥΚΚΑΚ.
Στις προτάσεις της για το θέμα της αποζημίωσης των κριτών σε αγώνες που δεν μετακινούνται μαζί με διαιτητές, έστειλε η ΕΚΑΣΚ στον Σύνδεσμο Κριτών Μπάσκετ. Οι τελευταίοι απάντησαν θετικά στην πρόταση και δεν υφίσταται θέμα αποχής τους από τους αγώνες.


Γραφεία Φ.Αγωγής-Λύκεια.
Αυτές τις ημέρες αναμένεται το υπουργείο Παιδείας να αποφασίσει για την συνέχιση ή όχι των σχολικών πρωταθλημάτων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχιστούν οι αγώνες Λυκείων ενώ των Γυμνασίων θα είναι στην διακριτική ευχέρεια των Γραφείων Φυσικής Αγωγής.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.