ΕΚΑΣΚ | Μ.Δασκαλάκης"Χαιρόμαστε για την άφιξη του κ.Βασιλακόπουλου".

Για την επίσκεψη του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου στο Ηράκλειο την προσεχή Δευτέρα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Μιχάλης Δασκαλάκης.

Αντιγράφουμε:


«Xρειαζόμαστε την βοήθεια του Βασιλακόπουλου»
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Δασκαλάκης στον Athletic Radio 104,2

Τι ακριβώς θα συζητήσετε με τον κ. Βασιλακόπουλο;
«Υπάρχουν πολλά προβλήματα, θέλουμε να τον ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την βοήθεια του. Είναι σημαντική στιγμή για το μπάσκετ της Κρήτης η παρουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο Ηράκλειο. Απο ότι θυμάμαι τελευταία φορά που είχε έρθει ήταν στην περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων».

Το βασικό αίτημα ποιο είναι απέναντι στον πρόεδρο της ΕΟΚ;
«Να μας δώσει λίγο αισιοδοξία στο οικονομικό κομμάτι! Έχουμε προβλήματα και χρειαζόμαστε βοήθεια. Προσπαθούμε να τα βάλουμε σε μια σειρά, αλλά χωρίς βοήθεια δεν γίνεται. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με την εμπειρία του και την προσωπικότητα του μπορεί να μας βοηθήσει. Και σε άλλα πράγματα. Όπως και το γηπεδικό. Να δούμε και τι γίνεται με το κλειστό γυμναστήριο στα Δυο Αοράκια και τι μπορεί να γίνει με αυτό το γήπεδο. Αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν το μπάσκετ της Κρήτης».

Δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση;
«Είχε πολύ καιρό να έρθει στην Κρήτη. Έχει δύσκολο πρόγραμμα. Γυρίζει όλη την Ελλάδα αυτήν την εποχή. Χαιρόμαστε πραγματικά που θα είναι μαζί μας».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.