ΕΚΑΣΚ | Ο πρόεδρος της ΕΟΚ στο Ηράκλειο !!!!!

Μετά απο πρόσκληση της ΕΚΑΣΚ ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κλαθοσφαίρισης κ.κ.Γιώργος Βασιλακόπουλος θα βρεθεί την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο (μαζί με τον γραμματέα της ΕΟΚ κ.κ.Τ.Τσαγκρώνη) και θα μιλήσει στους φίλους του Αθλητισμού στο κλειστό Πατελλών του ΔΑΟΗ.
Αναλυτικά η αναοίνωση της Ένωσης:


ΕΚΑΣΚ - Δελτίο Τύπου  16-2-2011
Μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Γιώργος Βασιλακόπουλος θα βρεθεί την Δευτέρα 21-2-2011 στο Ηράκλειο και στις 6μμ θα μιλήσει στην αίθουσα Αθλοπαιδιών του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΠΚΗ στις Πατέλες, με θέμα «Ο Αθλητισμός στην σημερινή κοινωνική πραγματικότητα».
Συντονιστής θα είναι ο πρώην πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και αθλητικογράφος κ. Σώτος Παιδάκης, ενώ η ομιλία θα καλυφθεί ζωντανά μέσω internet (www.kretaworldbasket.gr).

Μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου της ΕΟΚ, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο σύσκεψη με παράγοντες των Σωματείων της Κρήτης, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ, ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΔΑΠΚΗ (Δήμου Ηρακλείου) κ. Γιάννη Δροσίτη και τον πρόεδρο του ΔΑΟΗ κ. Κώστα Βαρδαβά  για την παραχώρηση της αίθουσας και  την όλη βοήθειά τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και προσκαλεί όλους τους φίλους  του αθλητισμού στην Κρήτη να παραβρεθούν σε αυτήν.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.