Α2 | Βίντεο και φωτογραφίες του αγώνα Αρκαδικός -ΑΓΟΡ 70-73.

Δείτε πλούσιο ρεπορταζ απο τον αγώνα του Ρεθύμνου στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό.Επίσης τι αναφέρει σήμερα το rethymnosportfm.gr για τις οικονομικές δυσκολίες.
Πηγή οπτικοακουστικού υλικού:contraepithesi.gr








Στέργιος Κουφός: "Η μεγαλύτερη νίκη του ΑΓΟΡ φέτος"PDFΕκτύπωσηE-mail




ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN: Οικονομικές δυσκολίες...
(rethymnosportfm.gr)Οι καθυστερημένες οφειλές προς τους παίκτες είναι το νέο θέμα που απασχολεί άπαντες στο Ρέθυμνο Aegean.

Η κυανόλευκη διοίκηση, φαίνεται να προσπαθεί να καταλαγιάσει το θέμα καθώς πρόκειται για μία υπόθεση που δεν είναι καινούρια συζητώντας με τους παίκτες κι ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί σύντομα λύση μέσω των τακτικών επιχορηγήεων οι οποίες όμως δεν έχουν αφιχθεί ποτέ στο ταμείο των Ρεθυμνιωτών. Οι παίκτες, από την πλευρά τους δείχνουν να αφουγκράζονται τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά για πόσο ακόμα…;

Παράλληλα, οι διοικούντες  ψάχνουν να βρουν λύσεις προκειμένου να αναπνεύσουν οικονομκά τόσο αυτοί όσο και πολλά από τα σωματεία που αυτή την στιγμή αγωνίζονται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή, δεν αποκλείεται –αν οι περισσότερες διοικήσεις φτάσουν σ’ ένα οικονιμικό τέλμα- να προβούν σε λοκ άουτ! Βλέπετε τα χρήματα που περιμένουν από την ΓΓΑ, αγγίζουν σχεδόν 40% του μπάτζετ των συμβολαίων της ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Όπως και να ‘χει πάντως, πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα το οποίο για την ώρα ελέγχεται. Το άσχημο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, το Ρέθυμνο Aegean δείχνει να ανακάμπτει αγωνιστικά ενώ κι ο κόσμος, έδειξε να «ακουμπάει» σ’ αυτή την προσπάθεια.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.