Εργασιακό Χανίων | Έρευνα της Cretan Polls

Η Cretan Polls στα πλαίσια συνεργασίας της με τους αθλητές του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Χανίων πραγματοποίησε έρευνα με στόχο αφενός την ανάδειξη των προβλημάτων των αθλούμενων και αφετέρου την προβολή της δυναμικής και των προοπτικών που εμφανίζει μια τέτοια αθλητική διοργάνωση στα Χανιά.
Ευρύτερος σκοπός της έρευνας ήταν η εργαλειοποίηση των δεδομένων στην κατεύθυνση ενός πιο οργανωμένου, στρατηγικού και δίχως αποκλίσεις σχεδίου διεξόδου των υφισταμένων προβλημάτων.
            Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου έως την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου. Το εξεταζόμενο δείγμα ήταν αθλητές της Α1 και Α2 κατηγορίας 27 ετών και άνω. Ρωτήθηκαν 142 άτομα και η ποσοστιαία κάλυψη ανήλθε στο 45% του πληθυσμού.
            Όσον αφορά τα στοιχεία της έρευνας, στην πρώτη ερώτηση η οποία αφορά τα έτη συμμετοχής στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ τα δεδομένα δείχνουν ότι, τα τελευταία 3 χρόνια η διοργάνωση του ΔΑΟΧ έχει ανανεωθεί σημαντικά, μιας και το 63,5% των συμμετεχόντων συμμετέχει ενεργά τα τελευταία τρία χρόνια. Τέσσερα χρόνια λαμβάνει μέρος το 11,9% , πέντε χρόνια το 9,3% ενώ πάνω από πέντε το 15,3%. 
Δείτε τα αποτελέσματα σε αρχείο pdf.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.