Κώστας Μπαλάφας : "Συγκεντρωμένοι, με πάθος για νίκη στα Τρίκαλα".


Μέσω.....Τρικάλων περνά ο δρόμος για την άνοδο στην Α2 για την ομάδα μας.Εκεί, στα... δυο στενά ο ΟΦΗ με νίκη, εδραιώνεται ως ένα απο τα βασικά φαβορί για την άνοδο.Αυτή τη στιγμή εξ αλλου ο Αίολος, είναι η μοναδική ομάδα η οποία εκπροσωπεί τη Θεσσαλία από τη Β΄ Εθνική και πάνω, και  έχει ένα καλό πρωτάθλημα, Ο Β.Βλάχος προετοίμασε την ομάδα όλη την εβδομάδα, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα Τρίκαλα, σε μια δύσκολη έδρα. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Α.Ξενάκης, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς.
Ιδανικότερος να μιλήσει για το παιχνίδι των Τρικάλων, δεν είναι άλλος από τον Τρικαλινό Κώστα Μπαλάφα.Ο 30χρονος παίκτης, τόνισε για το παιχνίδι της Κυριακής:  
"Πρόκειται για εναν αγώνα αρκετά δύσκολο.Η τοπική ομάδα προέρχεται από τρείς συνεχόμενες ήττες και αναμένεται να τα δώσει όλα ωστε να διεκδικήσει την νίκη. Πρόκειται για μια ομάδα με καλό ρόστερ, απο τις δυνατές της κατηγορίας.Για να μπορέσουμε να επιβληθούμε στο κλειστό Κατσιδήμου, θα πρέπει να είμαστε απόλυτοι συγκεντρωμένοι και να έχομε πάθος, επιβάλλοντας το ρυθμό μας".
Ο έμπειρος (2.02) φοργουόρντ, πώς κρίνει την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ ;
"Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα κέρδη, να δεν υπήρχαν κάποια "στραβοπατήματα", που πήγαν να μας βάλουν σε περιπέτειες.Ευτυχώς όμως δουλεύοντας σκληρά, και πειθαρχημένα, δεν ξεφύγαμε απο τους αρχικούς μας στόχους και αγώνα με αγώνα, αποδεικνύουμε πως θα πετύχουμε το στόχο, που δεν έιναι άλλος απο την άνοδο".
-Πως κρίνει την μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα ο Τρικαλινός παίκτης;
"Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Μερικές φορές βγαίνει, κι αλλές όχι.Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.θεωρώ ότι μπορώ και καλύτερα.Νομίζω όμως οτι αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της, τότε κι εγώ θα είμαι ευχαριστημένος".
Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ομάδα,τον κόσμο της και την πόλη:
"Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό.Τέλειο θα έλεγα.Η διοίκηση λύνει όλα τα προβλήματά μας, ενώ ο κόσμος είναι τέλειος.Με τέτοιο κόσμο δεν φοβόμαστε τίποτα.θέλομε την στήριξή του, γιατί η κατηγορία δεν είναι εύκολη και ο κόσμος δίνει πάντα το κάτι παραπάνω στην ομάδα.Η πόλη είναι ιδανική για μένα.Με αφήνει απόλυτα προσηλωμένο στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και στην προσπάθεια που κάνομε εγώ κι οι συμπαίκτες μου, για την άνοδο στην Α2 κατηγορία".
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο  κλ.Κατσιδήμου στις 12.00.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.