ΟΦΗ | Φιλική νίκη στο ΒΑΚ-Προσοχή στον Αίαντα, δηλώνει ο Μ.Σκαμνάκης.

Αντιγράφομε απο το επίσημο σαιτ του ΟΦΗ:

Μετά την σπουδαία νίκη-εμφάνιση στο ντέρμπι με την Κηφισιά, η ομάδα μας δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις την περασμένη Κυριακή.Επιστρέφει στο παρκέ του ΒΑΚ, με ζητούμενο, τί άλλο εκτός απο την (εκτη συνεχόμενη εντός έδρας) νίκη, που θα τις δώσει το δικαίωμα, να παραμείνει στην κορυφή.
Για να ξαναβρούν το ρυθμό τους, το συγκρότημα του Β.Βλάχου προγραμμάτισε απόψε το βράδυ φιλικό με την ομάδα του Εργοτέλη (18:30) στο ΒΑΚ.
H διάρκεια του παιχνιδιού ήταν 5 δεκάλεπτα, με την ομάδα μας να επικρατεί με 107-86.
Ολοι οι παίκτες μας, πλήν του Α.Ξενάκη (που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό στον τετρακέφαλο), είναι στη διάθεση του προπονητή τους, καθώς επιστρέφει και ο Τσερκιτζόγλου, που εξέτισε την ποινή του.
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αίαντα  και όχι μόνο μας μίλησε ο Χανιώτης φοργουόρντΜάριος Σκαμνάκης που ήταν πολύ καλός (σύμφωνα με τον προπονητή του), στο αποψινό φιλικό.
-Στην ερώτησή μας πως είδε το ντέρμπι με την Κηφισιά ο νεαρός (20χρονος) πάικτης τόνισε:
Δουλέψαμε πάρα πολύ γι αυτό το παιχνίδι. Είμασταν καλύτεροι απο τους αντίπαλους μας και η νίκη ήρθε δίκαια.Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η βοήθεια του κόσμου.Ιδιαίτερα στο β΄μέρος, η στήριξή του ήταν φοβερή.Μας έδωσε  αυτοπεποίθηση και δείγμα αυτής ήταν ότι βάλαμε σουτ ψυχολογίας.Στον κόσμο οφείλετε ότι κερδίσαμε".
-Για το επόμενο παιχνίδι με τον (9ο στην βαθμολογία),Αίαντα Ευόσμου οΜ.Σκαμνάκης δηλώνει αισιόδοξος....με επιφύλαξη.
"Τα παιχνίδια με ομάδες τέτοιας δυναμικότητας, είναι λίγο περίεργα.Απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση.δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, απλά πιστεύω ότι σαν ομάδα έιμαστε καλύτεροι, καθώς έχομε ψυχολογία, είμαστε δεμένοι, υπάρχει πολύ καλό κλίμα.Αν έχομε μάλιστα την στήριξη του κόσμου όπως με την Κηφισιά, τότε είμαι πολύ αισιόδοξος".
-Ο παίκτης του ΟΦΗ ντύθηκε για 2η φορά στα "ασπρόμαυρα", και φιλοδοξεί να πετύχει κάτι καλύτερο απο την πρώτη του θητεία, δηλώνει για την μέχρι τώρα εμφάνισή του.
"Μπορεί να μην έχω αγωνιστεί όσο θα ήθελα εγώ προσωπικά, αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί. Βρίσκομαι σε μια "σούπερ" ομάδα, με φοβερό κλίμα, που με ικανοποιεί απόλυτα.Πιστεύω στον ευατό μου και νομίζω οτι στο μέλλον θα έχω τις ευκαιρίες να βοηθήσω σημαντικά την ομάδα μου.Γι αυτό συγκεντρώνομαι να βοηθήσω την ομάδα, να κερδίσει το στόχο της, που δεν είναι άλλος απο την άνοδο στην Α2 κατηγορία".
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00 με διαιτητές τους  Αντερριώτη, Παπαθανασίου(Κουρκουνάκης).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.