ΕΚΑΣΚ |Ο Μάνος Μανουσέλης στην Κρήτη.

Την Κυριακή το μεσημέρι θα βρίσκεται στην Κρήτη ο Ομοσπονδιακός προπονητής κος Μ.Μανουσέλης, για να επιβλέψει προπόνηση του Αναπτυξιακού αγοριών, ενώ η ΕΚΑΣΚ  διαμορφώνει το πρόγραμμα της για Έφηβους-Παμπαίδες Α΄ για τον παραπάνω λόγο.
Ο κ.Μανουσέλης.



Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Την Κυριακή 23-1-2011 από τις 2μμ έως τις 4μμ στο Λίντο θα πραγματοποιηθείπροπόνηση στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος περιόδου 2011 για Αγόρια γεννημένα τα έτη  1995 και 1996.
Την επίβλεψη της προπόνησης θα έχει ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Μάνος Μανουσέλης σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Προπονητή Κρήτης της ΕΚΑΣΚ στα Αγόρια κ. Αντώνη Πινακουλάκη.
Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρώνΜΟΝΟ με την παρουσία Προπονητών από τα Σωματεία που θα ήθελαν να παραβρεθούν, μετά από επιθυμία του Προπονητή της Εθνικής Παίδων.
Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στην προπόνηση θα επιλεγούν από τον Περιφερειακό Προπονητή Κρήτης και θα ειδοποιηθούν από τα Σωματεία τους.
Το πρόγραμμα των Πρωταθλημάτων Παμπαίδων Α’ και Εφήβων έχει διαμορφωθεί κατάλληλα από την ΕΚΑΣΚ ώστε την Κυριακή 23-1-2011 να υπάρξουν  οι λιγότερες αναβολές.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.