Τα εύσημα στην ΕΚΑΣΚ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ο πρόεδρος της ΕΚΑΣκ κ.κ Μ.Δασκαλάκης και το μέλος της Ε.Π κ.κ Α.Νεονάκης.
Mε πολύωρη (και καθημερινή) παρουσία στα γραφεία της Ένωσης, φρόντισαν να λύσουν τα όποια προβλήματα είχαν δημιουργηθεί με την κακοκαιρία και κατάφεραν σε πολλές περιπτώσεις να δώσουν λύσεις.Xαρακτηριστικότερο το παιχνίδι παίδων Γιούχτας - Ακρωτήρι , που ενώ οι φιλοξενούμενοι ήρθαν κανονικά, διακοπή ρεύματος, δεν επέτρεψε να γίνει.Mετά από παρέμβαση του προέδρου της ΕΚΑΣΚ, το παιχνίδι διεξήχθη στο Λίντο κανονικά.Αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί τα εύσημα από τα δυο σωματεία.

Και επειδή πολλά γράφονται και παραποιούνται από έμπειρους στο χώρο, καλά θα είναι να ξέρει ο κόσμος ότι ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ, σεμνά και ταπεινά, δουλεύουν για το καλύτερο του Κρητικού μπάσκετ.Ιδιαίτερα ο πρόεδρος της Ένωσης, είναι το καλύτερο και ενδεδειγμένο  πρόσωπο που θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία της ΕΚΑΣΚ.Ο Μ.Δασκαλάκης  με πολλές ώρες στα γραφεία μιλά με όλους ,από παράγοντες,προπονητές,διαιτητές,κριτές, όλους, ώστε να αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα από πρώτο χέρι.Και μπορεί ακόμα να μην έχει δρέψει δάφνες, αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.Το μπάσκετ της Κρήτης, είναι πολύ τυχερό που έχει πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ τον ΚΥΡΙΟ Μ.Δασκαλάκη.
**Υ.Γ. να σημειωθεί ότι οι αγώνες της Κυριακής στο Αρκαλοχώρι θα διεξαχθούν κανονικά.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.