A.Μπάρδας: "Στο χέρι μας η άνοδος"

(www.neakriti.gr)Ο ΟΦΗ έχει μπει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με αποκορύφωμα την εκτός έδρας νίκη του στην 4η παράταση επί της Δόξας Λευκάδας την περασμένη Κυριακή.

Φώτο αγώνων  απο Φίλλιπο Βέροιας-ΟΦΗ .Ευχαριστούμε το Sportorama.gr 


 Γενικά οι «ασπρόμαυροι» αποδίδουν ωραίο μπάσκετ και όλοι μιλάνε για τα περιθώρια βελτίωσης που έχουν ακόμα καθώς είναι νέα ομάδα. Ένας από τους σταθερούς πρωταγωνιστές του φετινού ΟΦΗ είναι ο Αλέξης Μπάρδας, ο οποίος μίλησε στη «Ν.Κ.» για την έως τώρα πορεία της ομάδας του για το μέλλον, τον εαυτό του αλλά και το συγκλονιστικό ματς στη Λευκάδα.
Σύμφωνα με τον έμπειρο φόργουορντ,
*«στα δύο πρώτα παιχνίδια που δώσαμε υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους μας. Η τελευταία νίκη επί της Λευκάδας όμως ήταν σημαντική για εμάς γιατί ήρθε στην έδρα μίας ομάδας που έχει κοινούς στόχους με εμάς. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και πιστεύω ότι στην πορεία εάν είμαστε σοβαροί και δουλέψουμε το ίδιο σκληρά όπως τώρα είναι στο χέρι μας να πετύχουμε το στόχο μας. Φέτος έγινε καλύτερος σχεδιασμός γιατί ήταν ξεκάθαρο από την αρχή σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε σε αντίθεση με την περυσινή χρονιά».
Ερωτηθείς εάν στο ματς στη Λευκάδα του ήρθαν μνήμες από το παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΒΑΚ πριν από οκτώ μήνες που επίσης κρίθηκε στην 4η περίοδο, με τον ΟΦΗ να χάνει με 123-125, απάντησε:
*«Ναι το θυμήθηκα, αλλά την ώρα που παίζεις σκέφτεσαι μόνο ότι θα κερδίσεις. Δεν είχα αρνητικές σκέψεις, αντίθετα ήμουν αισιόδοξος. Δε θα άντεχα σε δεύτερο παιχνίδι μέσα σε οκτώ μήνες που πήγε σε τέσσερις παρατάσεις να ήμουν και πάλι στο στρατόπεδο των ηττημένων. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πάντως το έβλεπα από το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Εάν χάναμε δε θα ήταν καταστροφική ήττα, αλλά θα ήταν δύσκολο να μαζέψουμε τα κομμάτια μας».
Όσον αφορά στη συνέχεια και το παιχνίδι με το Αιγάλεω επισήμανε: «Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Δουλεύουμε για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε».
Ο ίδιος έχει ξεκινήσει πολύ καλά και, όπως λέει, «θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Α2 κατηγορία. Πιστεύω στον εαυτό μου και στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.