Δελτίο τύπου ΕΚΑΣΚ


Kατά 82% ανανεώθηκε το   Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης  Καλαθοσφαιρικών Σωματείων  Κρήτης στις πρόσφατες αρχαιρεσίες , μια και  από το παλαιό ΔΣ συμμετέχουν δύο μέλη του, ο Σταύρος Λυριντζάκης, και Δημήτρης Περυσινάκης .



Στην Γ.Συνέλευση(πρόεδρος ο κ.Βαρζακιάν  και ΓΓ ο κ.Παπαδάκης)τα μέλη ενέκριναν τον οικονομικό απολογισμό των τελευταίων μηνών και οι αρχαιρεσίες έγιναν αφού πρώτα παραιτήθηκαν τα μελη της προηγούμενης Διοίκησης.Αμέσως μετά την εκλογή του το νέο ΔΣ (11 μέλη και 6 αναπληρωματικά) συνεδρίασε και τοποθέτησε μέλη του μόνο στις 3 καίριες θέσεις , ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν στην συνεδρίαση που θα γίνει την Δευτέρα 15-11-10 στις 7μμ.Πρόεδρος ανέλαβε όπως ήταν αναμενόμενο ο Μιχάλης Δασκαλάκης, Γενικός Γραμματέας ο Βαγγέλης –Πλεξουσάκης και ταμίας ο Μανόλης Σκεπασιανός.Αξίζει να σημειωθεί οτι από τα 11 μέλη τα 6 εκπροσωπούν σωματεία εκτός νομού Ηρακλέιου (Δασκαλάκης - Πλεξουσάκης - Περδικάκης - Τζουγκράκης - Χατζηκωνσταντίνου) και ένας από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου (Χανιαλάκης).
Ψήφισαν 19 από τα συνολικά 20 σωματεία μέλη της ΕΚΑΣΚ  που είχαν δικαίωμα ψήφου, με απόντα τον ΓΑ” ΜΕΣΣΑΡΑ”.



Η ανάρτηση των αποτελεσμάτων
  
Το νεο Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ

Το νέο Δ.Σ είναι.
1. Δασκαλάκης Μιχάλης   17 ψήφοι , (πρόεδρος)
2. Σκεπασιανός Μανόλης   17  (ταμίας)
3. Πλεξουσάκης Βαγγέλης   16  (Γενικός Γραμματέας)
4. Λυριντζάκης Σταύρος   15
5. Τζουγκράκης Γιάννης 14
6. Χανιαλάκης Νίκος 14
7. Χατζηκωνσταντίνου Βαγγέλης 13
8. Καρλής Σταύρος 13
9. Γκιουζέλης Χρήστος 11
10. Περισινάκης Δημήτρης  9
11. Περδικάκης –Παντελής 9

Αναπληρωματικοί

12. Σημαντηράκης Μανόλης 8
13. Δρικάκης Σταύρος 8(παραχώρησε τη θέση του κι έτσι δεν έγινε κλήρωση)
14. Μαρινάκης Παύλος 6
15. Αλεβιζάκη Μελίτσα 5
16. Σκάνδαλος Επαμεινώνδας 3
17. Δέλτσος Παύλος 2
------------------------------------------
18. Τζανής Μιχάλης 2(παραχώρησε τη θέση του κι έτσι δεν έγινε κλήρωση)
19. Παντατοσάκης  Κώστας 1
20. Γιαννακουδάκης Ανδρέας 0


Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη)
1. Αρναουτάκης Μανόλης 11
2. Πασχαλίδης Γιώργος 11
3. Συμεάκης Δημήτρης 10
------------------------------------------
4. Διαλυνάς Νίκος 8

Ο νέος πρόεδρος κ.Δασκαλάκης δήλωσε.: ΄Ευχαριστώ τα σωματεία με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και πιστεύω, μαζί με τους συνεργάτες μου,να φανώ αντάξιος των προσδοκιών  τους. Θέλω αυτοί που δεν εκλέχτηκαν να βοηθήσουν περισσότερο από αυτούς που εισήλθαν στο Δ.Σ.Ολα τα μελη εκλέχτηκαν για να βοηθήσουν το άθλημα και την σωματειακή τους ταυτότητα θα πρέπει να την αφήσουν έξω από την Ε ΚΑΣΚ .Εκλέχτηκαν για να δώσουν και όχι για να πάρουν. Αναλαμβάνουμε σε μια δύσκολη περίοδο ,με μεγάλα οικονομικά προβλήματα και πρέπει όλοι να δουλέψουν για το καλό του αθλήματος και όχι για προσωπικά ή σωματειακά συμφέροντα. Οι πρώτοι άξονές μας είναι να δώσουμε βάρος στα μικρά πρωταθλήματα και σε μια νέα Γ.Συνέλευση να εξετάσουμε τα χρέη .Πρέπει όλοι οι φορείς του μπάσκετ να συνεργαστούν για να κρατηθεί όρθια η ΕΚΑΣΚ ."

Μαρινάκης  και πίσω Τζουγκρακης
Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ κ.κ Ν.Βλαχάκης

O Σ.Καρλής του Ηρόδοτου
                                  

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.