Θ.Σουφλιάς : "Επαγγελματικό σωματείο ο ΟΦΗ"


 Αντιγράφουμε απο το επίσημο site του ΟΦΗ, την πολύ ενδιαφέροντα συνέντευξη του Θανάση Σουφλιά...
   
Επιστροφή στις νίκες είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις του ΟΦΗ μετά την άσχημη εμφάνιση της ομάδας στην Πολίχνη που γνώρισε την ήττα από την τοπική Αναγέννηση Φλόγας.Αγωνιστικά ο Βαγγέλης Βλάχος εκτός την γνωστή απουσία του  Α.Τσακιρίδη, είδε την Τρίτη να "γυρίζει" το πόδι του Καραδολάμη, που αναμένεται όμως να δώσει το παρόν.
Για την μέχρι στιγμής πορεία του ΟΦΗ, αλλά και για τις δικές του εντυπώσεις, μας μίλησε ο "ψηλός" της ομάδας Θανάσης Σουφλιάς.Ο Λαρισαίος στην καταγωγή σέντερ, που διαθέτει Αμερικάνικη μπασκετική παιδεία,( καθώς για 4 χρόνια φοίτησε σε Πανεπιστήμιο της Βοστόνης συνδυάζοντας σπουδές και μπάσκετ), μας είπε για το παιχνίδι της Πολίχνης:"Δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση.Επί πλέον ήμασταν άστοχοι σαν ομάδα,με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα.Απλά δεν ήμασταν καλοί."
Για τον αγώνα της Κυριακής με την ισόβαθμη του ΜΕΝΤ, ο πρώην παίκτης της  Ξάνθης, Κομοτηνής και  Αίαντα Εύοσμου, τόνισε:"Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή.Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής και να αποδείξουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση και να επανέλθουμε στις νίκες, αν είναι δυνατόν με καλή εμφάνιση".
Ο αγαπημένος "Σούφλι" των φίλων του ΟΦΗ αναφέρει για την προσωπική του απόδοση:"Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου ευατό.Οταν αγωνίζομε δίνω τα πάντα και όσο μπορώ θα κάνω το ίδιο".
Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ομάδα του ΟΦΗ και τους ανθρώπους του, καθώς διανύει την δεύτερή του σαιζόν στην Κρήτη."Ολα εδώ είναι μια χαρά.Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη,ενώ μας παρέχει τα πάντα.Είναι ένα σωματείο με επαγγελματικά πρότυπα.Είμαι ευχαριστημένος και από την πόλη εδώ και τους ανθρώπους της.Αυτό που  με ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα να πετύχω τους στόχους της ομάδας μου.Αυτό θα είναι και η προσωπική μου επιτυχία".
Το παιχνίδι της Κυριακής θα διεξαχθεί στις 17.00 στο ΒΑΚ με διαιτητές τους Καραβίτη-Κουνελέ και κομισάριο τον Γιαννακουδάκη.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΓΑΖΙ.
Απλώνει τις ακαδημίες του η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ και στην περιφέρεια.Εδώ κι ένα μήνα λειτουργούν τμήματα μπάσκετ στο λύκειο Γαζίου, (κυρίως από κορίτσια), που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.Σκοπός της Ακαδημίας είναι να προσελκύσει παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από τις γύρω περιοχές, Γαζι, Κρουσώννα, Τύλισος κλπ. Λειτουργούν κάθε απόγευμα και πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2810256600, 6937071387 (κ.Πετεινός Γ.) και 6947709390 (κ.Ν.Γαλυφιανάκη).


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.