Ο Β.Πλεξουσάκης για τις εκλογές της ΕΚΑΣΚ

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ι. και γ.γ της ΕΚΑΣΚ δήλωσε στην "εφ.Ανατολή" για το αποτέλεσμα των εκλογών της Ένωσης:

Οι χθεσινές (σ.σ.Τετάρτης) εκλογές της ΕΚΑΣΚ επικύρωσαν αυτά που έπρεπε να είναι αυτονόητα και αδιαμφισβήτητα. Δεκαεννιά σωματεία όρισαν υποψηφίους τους ανθρώπους που τρέχουν για αυτά και που ζουν τα προβλήματα της καθημερινότητας των συλλόγων. Μετά από αυτό, μικρή σημασία έχουν οι θέσεις αλλά και οι ψήφοι που πήρε ο καθένας. Στην Ένωση θεωρώ ότι πρέπει να συμμετέχουν όλα τα σωματεία και να δουλεύουν για τα θέματα που τα αφορούν, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Οι αυτόκλητοι "σωτήρες" μας τελείωσαν και στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε όλοι και πάρουμε τις καταστάσεις που μας αφορούν στα χέρια μας, τόσο το καλύτερο.
 Πέρα από αυτό, πολύ σημαντική εξέλιξη είναι η εκπροσώπηση της περιφέρειας, αφού οι έξι από τους ένδεκα εκλεγέντες αντιπροσωπεύουν επαρχιακά σωματεία, γεγονός που συμβαίνει πρώτη φορά από την ίδρυση της ΕΚΑΣΚ, όπως και πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή των συλλόγων στις διαδικασίες.
 Βέβαια τα δύσκολα αρχίζουν τώρα , αφού καλούμαστε σε μια τόσο δυσχερή οικονομική κατάσταση να κρατήσουμε ζωντανό το άθλημα στην Κρήτη, ώστε να συνεχίσουμε να δίνουμε διέξοδο στα Κρητικόπουλα. Διάθεση και όρεξη υπάρχει, μένει να αποδείξουμε με τις πράξεις μας, τη συνέπεια των λόγων μας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.