Με στόχο την νίκη ο ΑΓΟΡ στην Πάτρα

Στόχος για τους κυανόλευκους είναι το «διπλό» αλλά όπως και να ‘χει, υπάρχει ένα μικρό μυστήριο για το πώς θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.




Όσον αφορά τους γηπεδούχους, πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα με αλλαγμένο ρόστερ κατά 95% (στον Απόλλωνα υπάρχουν 12 αλλαγές!) και φυσικά με νέο προπονητή. Ο κ. Βετούλας θέλει –όπως και οι παίκτες του προφανώς- να ρεφάρουν την ήττα τους από το Λαύριο και θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό του περασμένου Σαββάτου.

Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση ήταν ότι ο Απόλλωνας, πραγματοποίησε ένα σερί 14-0 στην αρχή αλλά στη συνέχεια τα πάντα άλλαξαν προς το χειρότερο. Ο ίδιος κόουτς των Πατρινών, τόνισε ότι δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και υποσχέθηκε για μια διαφορετική συνέχεια αρχής γενομένης από το ματς με το Ρέθυμνο Aegean.

Οι 12 αλλαγές που έκανε η ομάδα της Πάτρας είναι οι εξής: Μανδαλάκης, Κιτσούκαλης, Ακτύπης, Κουτρούλιας, Βεσκούκης, Μάντιτς, Λάππας, Μακρής Δ., Σημαιόπουλος, Μακρής Ν., Τσότσος, Δήμου.
Αυτοί που έφυγαν, μόνο αμελητέες ποσότητες δεν μπορούν να αποτελούν για οποιαδήποτε ρόστερ. Το κακό μ’ αυτούς τους παίκτες, ήταν ότι δεν έδεσαν ποτέ.

Αυτοί που έφυγαν λοιπόν ήταν οι Γκαγκαλούδης, Τομαράς, Σπανούλης Β., Ορφανός, Μουλάκης, Κασάνοβιτς, Καφετζής, Κούρτης, Κακαρούδης, Πέττας, Θεοδωράκος, Γεωργκίτσης.

Η αποστολή του Ρέθυμνο Aegean, αναχώρησε το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Πελοποννήσου. Η ομάδα των κυανολεύκων θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να πάει το πρωί της Τετάρτης στο γήπεδο για να κάνει μια χαλαρή προπόνηση (σουτ).

Το πρόβλημα που παρουσίασε στον τετρακέφαλο (αιμάτωμα) από το ματς με τον Πανελευσινιακό ο Γιώργος Κούμουλος, ξεπεράστηκε κι έτσι ο αρχηγός του ΑΓΟΡ τίθεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.30 αφού οι Ρεθυμνιώτες θα πρέπει να προλάβουν την πτήση για την επιστροφή στην βάση τους.


Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:

Ολυμπιάδα Π. – Ρέθυμνο Aegean

ΑΕΚ Άργους – Πανερυθραϊκός

Πανελευσινιακός – Αρκαδικός

Λαύριο - ΚΑΟΔ

Νήαρ Ηστ - Απόλλων Πατρών

Κόροιβος Αμαλιάδας - Πιερικός

Ίκαροι Σ. – Αμύντας

Ερμής Λ. – Παγκράτι

πηγή:"www.rethymnosportfm.gr"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.