Ρέθυμνο Aegean:Ζητά την στήριξη του κόσμου.

(basketblog.gr)Το Ρέθυμνο επιστρέφει το Σάββατο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Λαύριο.




 Η εκμετάλλευση της έδρας στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και οι νίκες σε αυτή, είναι βασική προτεραιότητα του ΑΓΟΡ, ο οποίος περιμένει την στήριξη των φιλάθλων τους σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. 


"Έχουμε την ανάγκη του κόσμου να βρεθεί κοντά μας και καλούμε τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους να μας συμπαρασταθούν να πάρουμε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της ομάδας, Τάσος Τριαντάφυλλος αισιοδοξώντας ότι θα υπάρχει πολύς περισσότερος κόσμος στο "Μ. Μερκούρη", από το ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό. 


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μετά και την πλήρη ένταξη του Νταμίρ Λάτοβιτς στις προπονήσεις (ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο), ο Στέργιος Κουφός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.