Στις 14.00 ο ΟΦΗ -Το Σάββατο στις 17.00 το Ηράκλειο.

Τα δυο σωματεία της πόλης μας ζήτησαν και άλλαξε η ώρα διεξαγωγής των αγώνω τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.



Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων
- Για συγκοινωνιακούς λόγους, ο αγώνας ΑΜΣ Αναγέννηση Φλόγας – ΟΦ Ηρακλείου για την 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 21/11/2010, αντί ώρας 17:00 θα διεξαχθεί στις 14:00.

- Για συγκοινωνιακούς λόγους, ο αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ – ΠΑΣ Παπάδος Γέρας για την 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος Νότου) αντί 21/11/2010 και ώρα 12:00, θα διεξαχθεί 20/11/2010 και ώρα 17:00.



Τα νέα των αντιπάλων του ΟΦΗ και του Ηράκλειο

ΑΜΣ Αναγέννηση Φλόγας : νίκησε στο φιλικό την Ανατόλια με 72-62.

Η Αναγέννηση Φλόγας επικράτησε στο φιλικό που διεξήχθη στην έδρα της  Ανατόλια με 72-62, με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς όπως οι Σαμαράς, Χατζηκυριακίδης και Κυριώτης. Ο έμπειρος προπονητής όπως και στο φιλικό με την Ελευθερούπολη έδωσε έμφαση στην άμυνα, καθώς όπως δήλωσε στο basketblog.gr: "Την Κυριακή παίζουμε με τον ΟΦΗ που επιθετικά είναι μια πολύ καλή ομάδα και στόχος μας είναι να τον κρατήσουμε κάτω από τους 70 πόντους".

Στο φιλικό δεν αγωνίστηκε ο Ευθύμης Κοθράς, ο οποίος στο ματς με την Καλαμαριά του γύρισε το πόδι, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Την Τρίτη ο 28χρονος γκαρντ αναμένεται να ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις του Χρήστου Κωνσταντινίδη.


ΠΑΣ Παπάδος Γέρας : Φιλική νίκη


Την ευκαιρία να δώσουν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι είχαν η Γέρα και ο Μίλωνας, που τέθηκαν χθες αντιμέτωπες στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. Το συγκρότημα της Λέσβου είχε πολύ καλή απόδοση καθόλη τη διάρκεια του ματς κι έφτασε στην επικράτηση με 72-60.

Κορυφαίοι για το συγκρότημα του Χρήστου Μαρίνου ήταν οι: Τσολάκης, Χολέβας και Ιμπέζα, που έκαναν τη διαφορά. Εν τω μεταξύ, οι νησιώτες θα στερηθούν από σήμερα των υπηρεσιών των Χολέβα και Τσολάκη, που καλούνται να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία.


Α2: Πέμπτη η συνάντηση

Την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιήθει τελικά η συνάντηση ανάμεσα στα σωματεία της Α2 και της Ομοσπονδίας.  

Η ΕΟΚ η οποία θα ηγηθεί της προσπάθειας για το φλέγον θέμα της επιχορήγησης, θα στείλει τη Δευτέρα τις σχετικές προσκλήσεις και περιμένει τους εκπροσώπους των ομάδων την Πέμπτη (18/11) στα γραφεία της. Η αγωνία στην Α2 κορυφώνεται πάντως για τα χρήματα της επιχορήγησης από την ΓΓΑ, καθώς χωρίς αυτά οι περισσότερες ομάδες αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης και κατ’ επέκταση μπαίνει… μπουρλότο στο πρωτάθλημα. 

Μέχρι το ραντεβού της ερχόμενης εβδομάδας, οι ομάδες αισιοδοξούν ότι θα έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα, αλλιώς θα κληθούν να καθορίσουν την μετέπειτα στάση τους και τις όποιες αντιδράσεις τους εάν δεν καταβληθεί η επιχορήγηση, με τον κίνδυνο του "λοκ άουτ" να παραμένει πάντα επίκαιρος
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.