EOK - Στο χρονοντούλαπο τα κλιμάκια της ΕΟΚ Π/Π, Π/Κ !!!

Το χρονικό ενός προαναναγγελθέντος θανάτου.Σύμφωνα με την Εφ."Πατρίς"  η ΕΟΚ νακοίνωσε χθες στους προέδρους των Ενώσεων και Τ.Ε. που πήραν μέρος σε σύσκεψη που έγινε στην Ομοσπονδία, οτι καταργούνται τα κλιμάκια του Αναπτυξιακού της ΕΟΚ Π/Π, Π/Κ και θα υπάρχει ένας προπονητής στα αγόρια και ένας στα κορίτσια στις ηλικίες 1996-97 και 1998-99 και ίσως 2000.




Καταργούνται τα κλιμάκια του Αναπτυξιακού της ΕΟΚ Π/Π, Π/Κ και θα υπάρχει ένας προπονητής στα αγόρια και ένας στα κορίτσια στις ηλικίες 1996-97 και 1998-99 και ίσως 2000. Αυτή την απόφαση της η ΕΟΚ ανακοίνωσε χθες στους προέδρους των Ενώσεων και Τ.Ε. που πήραν μέρος σε σύσκεψη που έγινε στην Ομοσπονδία. Και αυτό λόγω περικοπών των εξόδων. Το πρωτάθλημα των μικτών θα γίνει κανονικά όπως πέρυσι και η Ομοσπονδία μέχρι τέλος του χρόνου θα δώσει σιτς Ενώσεις τα οφειλούμενα του Αναπτυξιακού. Για τη νέα χρονιά ο προϋπολογισμός της ΕΟΚ για το Αναπτυξιακό είναι 280.000 ευρώ. Οι πρόεδροι ενημερώθηκαν και για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στην Ομοσπονδία και για αυτό θα υπάρξει προς τους διαιτητές εθνικών κατηγοριών παρακράτηση φόρου καθώς επίσης οι διαιτητές θα πρέπει να καταθετουν παραστατικά για τα οδοιπορικά τους. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.