ΣΥΔΚΑΚ - Χορηγός η BLUΕBIRD AIRWAYS

(Πηγή:sudkak.gr) Σε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο για όλο τον κόσμο, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κρήτης έδειξε για μια ακόμα φορά γιατί τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική και μόνο πορεία, την ώρα που το Μπάσκετ της Κρήτης σε θεσμικό επίπεδο καταρρέει.
            
   1) Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την αεροπορική εταιρεία BLUEBIRD AIRWAYS και ιδιαιτέρως τον εκπρόσωπο της κ Μπυνιχάκη Δαυίδ για την πολύτιμη αρωγή που προσέφεραν στο ΣΥΔΚΑΚ με τη χορηγία στις νέες εμφανίσεις διαιτησίας, οι οποίες διανεμήθηκαν στα μέλη μας. 
Γνωρίζοντας τη δυναμική του Συνδέσμου μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδειχθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους με την προβολή που θα επιτύχουμε σε κάθε άκρη του νησιού μας, έτσι ώστε η συνεργασία μας να εδραιωθεί και να συνεχιστεί μελλοντικά.

2) Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια προς τους συναδέλφους κ.κ. Μαλαμά Γιάννη και Γιαννακουδάκη Βασίλη για την προαγωγή τους στην Α’ και Β’ εθνική κατηγορία αντίστοιχα.
Η γενικότερη προσφορά τους στην Κρητική διαιτησία και οι μεγάλες τους ικανότητες στο λειτούργημα που εκτελούμε, τους έκαναν να ξεχωρίσουν και να λάβουν την τιμή αυτή απ’ τους υπεύθυνους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις που συνεπάγεται η εξέλιξη αυτή. 
Είμαστε πεπεισμένοι ότι τόσο οι παραπάνω, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου μας θα συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία που διαγράφουν, για περαιτέρω ανάδειξη της Κρητικής διαιτησίας.    


                              
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.