ΟΦΗ:Σε ρυθμούς Β΄Εθνικής...τιμώντας τον Ν.Δελατόλα


Τα...ψέμματα τελείωσαν για την ομάδα του Β.Βλάχου.Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο στα Χανια΄(στο φιλικό με τον ΑΓΟΡ), και άπαντες στους "ασπρόμαυρους", έχουν στρέψει το βλέμμα στον αγώνα της πρεμιέρας την Κυριακή στο ΒΑΚ.
-Πριν το τζάμπολ όμως θα έχομε την "αυλαία" σαν αθλητή ,την σημαία της ομάδας ,τον Νίκο Δελατόλα.Αντιγράφουμε από το επίσημο σαιτ της ομάδας:



"Στο  ΒΑΚ και με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς ξεκινάει τις υποχρεώσεις του ο  ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και θα υποδεχτεί στις 14:00 την ομάδα που κατέκτησε την 7η θέση (45 β.) στο περυσινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Μοναδικός απόντες θα είναι εκτός απροόπτου ο  Π.Τσερκιτζόγλου,ενώ οι τραυματισμοί των  Ματενίδη, Ψάλτου δεν εμπνέουν ανησυχία. Επίσης κανονικά θα δώσει το παρών ο Σάκης Παναγάκης.

Πριν από το παιχνίδι θα τιμηθεί για την προσφορά του στον σύλλογο ο Νίκος Δελατόλας.Ο πρώην αθλητής του ΟΦΗ πρόσφερε τις υπηρεσίες του σαν αθλητής, για 11 συναπτά χρόνια, ενώ τώρα βρίσκεται στις Ακαδημίες του συλλόγου ως προπονητής."
Πηγή:http://www.ofibc.gr/
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.