Το Σάββατο το ντέρμπι Ηράκλειο-Εργοτέλης ;

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο οι δυο εκπρόσωποί μας στην Γ΄Εθνική κατηγορία, Ηράκλειο και Εργοτέλης να ζητήσουν από την διοργανώτρια αρχή να μετατεθεί το μεταξύ τους παιχνίδι μια ημέρα νωρίτερα(δηλ.Σάββατο 30/10).
Αναλυτικά τα νέα των ομάδων...



          
 Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας μια ημέρα νωρίτερα, γιατί όπως είναι γνωστό η 4η (μεθεπόμενη) αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί,  λόγω εκλογών την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.
Αγωνιστικά τώρα..
Ηράκλειο....
  Ανεπηρέαστοι από την ήττα της Χαλκίδας, συνεχίζει η ομάδα της "Δουκός Μποφόρ" την προετοιμασία της.Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και στηριζόμενοι στην ομοιογένεια, δηλώνουν αισιόδοξοι για την συνέχεια...
Εργοτέλης...
  ...Έστω κι από σπόντα, δηλαδή την πρώτη νίκη στο Λίντο μετά από 8 χρόνια, (άμα την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες) θα προσπαθήσει να κάνει ο Εργοτέλης.
Το ζητούμενο για τον Γιώργο Μακράκη και τους παίκτες του, είναι να δείξουν το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στο παιχνίδι με την Παναγίτσα, ιδιαίτερα, στα τελευταία λεπτά όπου δεν "παράτησαν"  τον αγώνα.
Αγωνιστικά οι τραυματισμοί των Γρύλου (χτύπησε στο γόνατο την Κυριακή  και σύντομα θα εκτιμηθεί η "ζημιά"), Καλασούντα παραμένουν.Ο Γεωργοπαπαδάκος αναμένεται να "πατήσει παρκέ" , αλλά ο βαθμός ετοιμότητας του παίκτη είναι άγνωστος.Ανέτοιμος κι ο νεαρός Χαλκιαδάκης.  

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.