Ενωτικός με τις εκλογές της ΕΚΑΣΚ ο Βασίλης Ξημέρης

(athleticradio.gr)Ενωτική είναι η θέση που παίρνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εν όψει των εκλογών της ΕΚΑΣΚ. Τι δήλωσε ο Βασίλης Ξημέρης.
Ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Ένωσης που θα γίνουν την Κυριακή για την ανάδειξη νέας διοίκησης, είναι η θέση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπως την διατύπωσε προσωπικά ο πρόεδρος του Βασίλης Ξημέρης τόσο σε στελέχη της ΕΟΚ όσο και σε εμπλεκόμενους των επικείμενων εκλογών.

«Το μπάσκετ στην Κρήτη πρέπει να είναι ενωμένο. Για το καλό του αθλήματος στο νησί το ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι ένα και να υπάρχει ενότητα χωρίς αντιπαραθέσεις» επισημαίνει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος θα δώσει το παρόν στις εκλογές της Κυριακής μαζί με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νίκο Βλαχάκη. Ο ΟΦΗ όρισε υποψήφιους στις εκλογές τους Μανόλη Σκεπασιανό και Κώστα Παντατοσάκη.

Αίτημα στην ΕΟΚ για τον Βασίλη
Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ με αίτημα της προς την ΕΟΚ ζήτησε στο παιχνίδι με την Καλαμαριά στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου πρώην αθλητή του ΟΦΗ, Βασίλη Παδουβά. Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε ειδική αναφορά στο δυσάρεστο γεγονός που σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ. «Χάσαμε ένα παιδί που προερχόταν από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και ήταν και φίλαθλος της ομάδας μας. Αγαπούσε πολύ το σωματείο και το τμήμα μπάσκετ» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, που ζήτησε από τους ανθρώπους του τμήματος μπάσκετ, να σχεδιάσουν κάποιες αγωνιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις ώστε ο ΟΦΗ να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος. Στο μεταξύ το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι.

Φιλικό με τον ΑΓΟΡ στα Χανιά
Τον ΑΓΟΡ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο ο ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στα Χανιά. Η αναμέτρηση αυτή θα γίνει στα πλαίσια των εγκαινίων του κλειστού γυμναστηρίου του Κλαδησσού και το οποίο θα πάρει το όνομα «Πέτρος Οικονομάκης».

Ικανοποίηση για την δουλειά στην Εφόφου
Με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που γίνεται στα γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου, αναφέρθηκε στο χθεσινό(Τετάρτη) διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Μανιουδάκης. Όπως τόνισε «έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο, που δουλεύει πολύ και τα αποτελέσματα έχουν ήδη φανεί. Οι κ.κ. Γαλυφιανάκης, Λιόντας, Γωνιωτάκης και Δελατόλας κάνουν εξαιρετική δουλεία».

Ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου, δήλωσε και ο Βασίλης Ξημέρης, ο οποίος έκανε λόγο για «μια νέα τάξη πραγμάτων στις ακαδημίες μπάσκετ».

Παράλληλα απεύθυνε έκκληση στους υπεύθυνους να υπάρχει στα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, έντονη παρουσία από αθλητές της ακαδημίας, κάτι για το οποίο θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθεί από φέτος, σε συνεννόηση με τους προπονητές και τους εφόρους των τμημάτων της ακαδημίας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.