ΕΑΚΗ:Τρείς αγώνες στο Λίντο το Σαββατοκύριακο

Στο περιθώριο της Γ.Σ.  ο γ.γ της ΕΚΑΣΚ  κ,Λεβέντης ανέφερε ότι απεστάλη στην ΕΚΑΣΚ, έγγραφο από το ΕΑΚΗ που αναφέρει ότι το Σαββατοκύριακο το Λίντο θα είναι διαθέσιμο για αγώνες βόλεϋ και μπάσκετ  για 7 1/2  ώρες.Αντιλαμβάνεται κανείς το πρόβλημα που δημιουργείται ,καθώς υπάρχουν τα πρωταθλήματα Παίδων Παμπαίδων και οι ομάδες που στεγάζονται  στο Λίντο είναι πολλές.Σύντομα θα αναφέρουμε περισσότερα.

-Επίσης οι διαιτητές και οι Κριτές έθεσαν τα κοστολόγια στα σωματεία για τους Παμπαίδες Α΄
 
Μέτα την ολοκλήρωση του ενιαίου ψηφοδελτίου στην ΕΚΑΣΚ τον λόγο πήραν οι διαιτητές και οι κριτές.Ο Κ.Μακρής (αντιπρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ) ανέφερε ότι περιμένουν να τους δοθεί το 40% των οφειλόμενων από την Ένωση.Ο κ.Λεβέντης δεσμεύθηκε ότι μέσα στην εβδομάδα θα πάρουν κάποια χρήματα και οι διαιτητές και οι κριτές παρ όλα τα διαδικαστικά προβλήματα που υπάρχουν.
-Επίσης ο κ.Μακρής πρότεινε  (και συμφώνησε ο κ.Σμυρνάκης του ΣΥΚΚΑΚ), την επί τόπoυ πληρωμή των σωματείων στους διαιτητές -κριτές από τα σωματεία,και πραγματοποιώντας έναν πρόχειρο υπολογισμό,έβγαλε κάποια υπέρογκα ποσά.Ακούστηκα για 130 ευρώ για την Σητεία !!!!
-Όπως κι αν έχει κανονίστηκε αύριο το απόγευμα με τους εκπροσώπους της Ε.Π της ΕΚΑΣΚ (Βλατάκη-Σκεπασιανό) να συναντηθούν οι διαιτητές-κριτές και να βρεθεί κοινή λύση.
-Σημειώνουμε οτι φέτος στα πρωταθλήματα των Παμπαίδων Α΄Β΄και Παγκορασίδων Α΄Β΄τους διαιτητές-κριτές επιβαρύνονται τα σωματεία....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.