ΣΥΔΚΑΚ:Αναστολή αποχής ,για ενάμιση μήνα

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΔΚΑΚ αναστέλλει την αποχή του για ενάμιση μήνα ,ώσπου να ξεκαθαρίσει το υπόλοιπο των αποζημιώσεων που τους οφείλει η ΕΚΑΣΚ για τις σαιζόν 2008-09 και 2009-10.


Όπως ενδεχομένως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ στο νησί μας, τα μέλη του Συνδέσμου μας (από κοινού με τους κριτές), απείχαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο απ’ τους αγώνες πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ, εκφράζοντας μ’ αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκεια τους για την «εκτόξευση» της οφειλής της Ένωσης προς τους διαιτητές (€ 40χιλ συνολικά απ’ την περίοδο 2007-08). Παράλληλα ο καθένας ξεχωριστά, ανέλαβε την ατομική του ευθύνη για τη μη διάθεση του οχήματος του σε αγώνες εκτός έδρας, δείχνοντας παράλληλα την γενικότερη απροθυμία καταβολής εξόδων βενζίνης χωρίς κανένα αντίκρισμα.
Μετά απ’ τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις μας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ αποφάσισε τελικά να εκταμιευθούν κάποια χρήματα απ’ το ταμείο της και να πληρωθεί ένα ελάχιστο μέρος της ανωτέρω οφειλής (ποσοστό μόλις 12%). Παράλληλα οι δύο Σύνδεσμοι παραπέμφθηκαν για περαιτέρω συνομιλίες στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, που θα αναλάβει μετά της εκλογές της 10ης Νοεμβρίου 2010. 
Σαν δείγμα καλής θέλησης λοιπόν (παρ’ όλο που το ποσό της οφειλής προέρχεται πλέον απ’ τις αγωνιστικές περιόδους 2008-09 και 2009-10 κι εξακολουθεί να είναι υψηλό) αναστείλαμε προς το παρόν την αποχή μας απ’ τους αγώνες πρωταθλήματος κι ενεργοποιήσαμε τους διαιτητές που έχουν υποβάλλει κώλυμα διάθεσης του οχήματος τους σε παιχνίδια εκτός έδρας, να δείξουν κάποια ανοχή για 1½ τουλάχιστον μήνα, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της καταβολής των υπόλοιπων αποζημιώσεων. Θα πρέπει ωστόσο να επισημάνουμε ότι παρά την ανωτέρω παραχώρηση, σε καμία περίπτωση δεν απεμπολούμε τα δικαιώματα των μελών μας απ’ το υπόλοιπο της οφειλής που εκκρεμεί (€ 35χιλ περίπου), την είσπραξη της οποίας θα επιδιώξουμε αμέσως μετά την εκλογή του νέου διοικητικού σχήματος που θα προκύψει στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης στις 10 Νοεμβρίου 2010.

Αυτά για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, διότι μερίδα των ΜΜΕ παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα, ότι δηλαδή «οι διαιτητές πληρώθηκαν γι’ αυτό παίζουν». Οι διαιτητές αγαπητοί φίλοι, ήταν «απλήρωτοι» κι εξακολουθούν προς το παρόν να «παίζουν απλήρωτοι».
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ
Ο Πρόεδρος      Ο Γεν. Γραμματέας
Μαχαιριανάκης Μιχάλης               Μακρής Παναγιώτης

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.