ΟΦΗ:..Αγιασμός για...άνοδο

Πραγματοποιήθηκε χθές στο κλειστό ΒΑΚ ο αγιασμός της ομάδας του ΟΦΗ (παροντος και του παιδικού), με την παρουσία παικτών,προπονητών και διοίκησης.

Αντιγράφουμε απο το επίσημο site του ΟΦΗ












Την βοήθεια του Θεού για μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες που θα φέρει την ομάδα μπάσκετ ξανά στα «σαλόνια» της Α2 κατηγορίας,ζητησαν διοικηση,τεχνικό επιτελείο και αθλητές στην τέλεση του Αγιασμού που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιαννειου αθλητικού κεντρου.Το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής ξεκινάει την Κυριακή με τον ΟΦΗ να υποδέχεται την Καλαμαριά(2μμ) στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος και ο στόχος είναι ένα καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.
Με τα  λόγια «σας εύχομαι μια καλή χρονια,με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα» ο πάτερΜιχάλης Μανιαδής ευλόγησε τα μέλη της διοικησης,το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές στην τέλεση του μυστηρίου.Παρόντες ήταν τα περισσότερα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,συσσωμη η ανδρική ομάδα μπάσκετ(εφοροι,προπονητες,αθλητες),αλλά και η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ,που λίγο νωρίτερα είχε ολοκληρώσει την προπόνηση της στο κλειστό του ΒΑΚ.

Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Ο ΟΦΗ ξεκινά την Κυριακή το φετινό μαραθώνιο με τον προπονητή Βαγγελη Βλαχο να εμφανίζεται αισιόδοξος για τις δυνατότητες της ομαδας,στην φετινή χρονια.Όπως λέει «έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο και πιστεύουμε στην ομάδα αυτή».Ενώ για το παιχνίδι της Κυριακής,επισημαινει ότι «η Καλαμαριά είναι ένας άγνωστος αντιπαλος,αλλα από τις πληροφορίες που έχουμε συλλεξει,σιγουρα είμαστε το φαβορί.Αυτο δεν σημαίνει όμως κάτι και πρέπει μέσα στο γήπεδο να δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους που θα  έρθουν να μας δουν».Στα αγωνιστικά ο Σάκης Παναγακης δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος από τον τραυματισμό του,ενώ και ο Μαντενίδης,ειχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς μέσα στην εβδομάδα.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.