Γ.Μακράκης: Είμασταν τυχεροί που τους πετύχαμε στην πρεμιέρα

(www.basketblog.gr)Η απόδραση με το "διπλό" από το Ψυχικό έφερε απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις του Εργοτέλη, καθώς ξεπεράστηκε με απόλυτη επιτυχία ο... σκόπελος της πρεμιέρας.




 "Δεν είμαστε ακόμα απόλυτα έτοιμοι, ωστόσο στο παιχνίδι με το Ψυχικό δώσαμε τα πάντα και είμαστε ικανοποιημένοι", μας είπε ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Μακράκης.


Εν συνεχεία, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στην προετοιμασία που είχε γίνει, ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα... τύχη: "Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι και δεν τους αφήσαμε να επιβάλουν το ρυθμό τους. Το Ψυχικό είναι πολύ καλή ομάδα και είμαστε τυχεροί που τους πετύχαμε στην πρεμιέρα, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή οι ομάδες είναι απόλυτα έτοιμες".


Αναφορικά με το ματς κόντρα στην Έξω Παναγίτσα, ο Γιώργος Μακράκης επεσήμανε: "Ακολουθεί ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Στόχος μας είναι να σωθούμε, έχοντας γενικότερα μία αξιοπρεπή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.