Αέρας ανανέωσης στην ΕΚΑΣΚ

Σύμφωνα με το site http://www.kretaworldbasket.gr  , ο αέρας ανανέωσης που δημιουργέιται όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΚΑΣΚ ,επαναδραστηριοποιεί ,κάποιους  επιχειραματίες ,που για διάφορους λόγους είχαν απομακρυνθεί, δείχνοντας διάθεση να συνεισφέρουν .





Αντιγράφομε απο το kretaworldbasket.gr 
"Άνθρωποι που για χρόνια είχαν αποστασιοποιηθεί από τα δρώμενα στον χώρο, άρχισαν και πάλι να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους και έχουν προθυμοποιηθεί να βοηθήσουν άμεσα.

Ήδη σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Kretaworldbasket, μεγάλη Παγκρήτια Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του Αθλητισμού, επικοινώνησε με ανθρώπους που θα συμμετάσχουν στο “Ψηφοδέλτιο Δασκαλάκη” ή έχουν δηλώσει δημόσια την στήριξη τους σε αυτό και ζήτησε να αναλάβει χορηγός σε Πρωταθλήματα της Ένωσης για την αγωνιστική περίοδο 2010-11.

Επίσης πρώην σημαντικό στέλεχος της ΕΚΑΣΚ και επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Κρήτη, ζήτησε από άνθρωπο που θα συμμετάσχει στο “Ψηφοδέλτιο Δασκαλάκη” να του κατατεθεί πλήρης φάκελος με τα σχέδια των αγωνιστικών εκδηλώσεων για την νέα περίοδο σε όλους τους τομείς (Πρωταθλήματα, Αναπτυξιακό, Αγώνες Εθνικών Ομάδων στην Κρήτη, τουρνουά κλπ), ώστε να εισηγηθεί σε μεγάλη Επιχειρηματική εταιρεία την χορηγία πολύ σημαντικού ποσού στην Ένωση.

Τέλος εταιρία στον χώρο του αθλητικού εξοπλισμού , μέσω επιστολή της  στο Kretaworldbasket, δηλώνει ότι θα προσφέρει το ποσό των 1.000€ στην ομάδα που θα κερδίσει το Πρωτάθλημα Παίδων Κρήτης 2010-11 για την στολή που θα χρησιμοποιήσει στους Πανελλήνιους αγώνες."

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.