ΕΚΑΣΚ:Το σημερινό Δ.Σ., με φόντο γενικές η συμπληρωματικές εκλογες


Μετράνε τα..... κουκιά τους σήμερα στο κρίσιμο Δ.Σ στις 18.30 ,τα μέλη και το προεδρείο της Ένωσης.Το σημερινό θέμα της Ένωσης που είναι η αναδιάρθρωση του Δ.Σ. ,μόνο απλό δεν είναι .
Στο σημερινό συμβούλιο έχουν προσκληθεί να απαντήσουν (εγγράφως) τα 4 αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ.(Νεονάκης,Περυσινάκης,Φακουκάκης,Αρναουτάκης),αν δέχονται , να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ.Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, παρ ΄ολο που και οι 4 τηρούν στάση αναμονής ,δεν έχουν την διάθεση να εισέλθουν στο Δ.Σ.
-Ο μαγικός αριθμός που απαιτείται για να γίνει Δ.Σ ,είναι τα επτά μέλη.Αυτό προς το παρόν αποτελεί ερωτηματικό και όλοι τηρούν στάση αναμονής.
-Το σημερινό ρεπορτάζ μας  όπου  είχαμε επικοινωνία, εκτός ΕΚΑΣΚ  (δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομά του),μας μίλησε για ειλημμένες αποφάσεις ,που λένε ότι "πάμε για γενικές εκλογές".
-Όπως κι αν έχει για το καλό του αθλήματος στην  Κρήτη ας παρθούν γρήγορα και σωστές αποφάσεις ,κι ας έρθουν κάποιες νέες απόψεις και ιδέες , και προπάντων.....  ΝΕΑ   ΠΡΌΣΩΠΑ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.