Ο Νίκος Δελατόλας θα συνεχίσει να γράφει ιστορία απο άλλο πόστο.


Ο ΟΦΗ αγαπά τα παιδιά του και δεν τα "σκοτώνει".Ο μεγάλος αρχηγός και ηγέτης του ΟΦΗ την τελευταία δεκαετία,θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από ένα άλλο πόστο.Αυτή την φορά από τον πάγκο σε ρόλο προπονητή.Θα βοηθήσει τους μικρούς "λιλιπούτειους "αθλητές του συλλόγου να γίνουν νέοι Δελατόλες.

-Παράλληλα σε συνάντηση με τους προπονητές και εφόρους που είχε στην Εφόδου ο Μ.Ξημέρης ,τόνισε ότι θα συνεχιστεί η αναβάθμιση των Ακαδημιών με την πρωτοποριακή σκέψη να μην γίνεται  οικονομική αφαίμαξη  από τις Ακαδημίες !!!!!!


Ο Μάνος Ξημέρης στην συνάντηση που είχε με τους υπεύθυνους της Εφόδου ήταν ξεκάθαρος...."Τα έσοδα των Ακαδημιών της ομάδας θα αξιοποιείται αποκλειστικά για την Εφόδου.Δεν είναι πως δεν έχει ανάγκες η αντρική ομάδα,αλλά θέλομε να δημιουργήσουμε Ακαδημίες αντάξια της ιστορίας του ΟΦΗ..Και θα κάνομε ότι είναι δυνατό ,ώστε η Ακαδημία του μπάσκετ να είναι από τις κορυφαίες".
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια εξέλιξη που εξέπληξε ευχάριστα ,καθώς όπως είναι γνωστό οι περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν σε Εθνικές κατηγορίες ,έχουν σαν βασικό έσοδο τις συνδρομές των Ακαδημιών.
Από εκεί και πέρα , αναμένεται στην Εφόδου (που την Παρασκευή ολοκληρώνει τις προπονήσεις, όλων των τμημάτων), να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο, με νέους προβολείς ,τις διαγραμμίσεις που απαιτεί η FIBA, καθώς και προστατευτικά για τυχόν ατυχήματα αθλητών.Τέλος στις προθέσεις της Εφόδου είναι η αναβάθμιση του κυλικείου ,γι αυτό ΄...οσοι πιστοί προσέλθετε .
Το επίσημο σαιτ του ΟΦΗ αναφέρει για τον Νίκο Δελατόλα.....

"Ο επί έντεκα (11) συναπτά έτη Αρχηγός της ομάδας Μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Νίκος Δελατόλας, σταματάει την αθλητική του καριέρα και αναλαμβάνει σημαντικό πόστο στις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Ο έφορος της ομάδας Μπάσκετ του ΟΦΗ Μάνος Ξημέρης δήλωσε τα παρακάτω :

“Ότι και να πεις για τον αθλητή και επί σειρά ετών αρχηγό της ομάδας μας, είναι λίγο. Ο Νίκος Δελατόλας έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανοδική πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο.

Ο Νίκος θα παραμείνει στην Οικογένεια του ΟΦΗ και από αύριο αναλαμβάνει το σημαντικό έργο της αναβάθμισης των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Μαζί με τον κ. Γαλιφιανάκη, που είναι ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, αλλά και τους υπόλοιπους προπονητές που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ, θα προβούν σε ενέργειες έτσι ώστε να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα άλματα στην καλυτέρευση της λειτουργίας αλλά και της δομής των Ακαδημιών.

3Χ3 τουρνουά θα γίνουν θεσμός για τις περιόδου των Χριστουγέννων και του Πάσχα, όπως επίσης θα μπει σε προγραμματισμό το καλοκαιρινό “ΟΦΗ AcademyCamp”.

Τέλος θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Δελατόλα για την πολυετή προσφορά του στο Σωματείο μας και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει ανάλογες επιτυχίες στο νέο του πόστο”.

Ο Νίκος Δελατόλας σε γραπτή ανακοίνωση του αναφέρει :

“Κάποτε θα γινόταν και αυτό.

Ένα ταξίδι 11 χρόνων με τα χρώματα του ΟΦΗ τελείωσε.

Ένα ταξίδι με πίκρες και χαρές, αλλά με μια εξέλιξη σχέσεων που στην αρχή ήταν συμπάθεια, έγινε αγάπη και κατέληξε  πάθος.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του ΟΦΗ (οργανωμένους και μη) για την ζεστή αγκαλιά όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ειδικά στην οικογένεια Ξημέρη και στον φίλο Μανόλη Σφακιανάκη για την τιμή που μου έκαναν να φοράω τα ασπρόμαυρα καθώς και για την θέση που μου προσέφεραν στις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Εκεί που στόχος θα είναι τα  παιδιά να μάθουν και να διασκεδάσουν με το Μπάσκετ όπως και εγώ και κάποια στιγμή κάποια από αυτά να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα πιο πολλά χρόνια από τα δικά μου”. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.