Ετήσια Γ.Σ.ΕΚΑΣΚ:Μαζική προσέλευση σωματείων,και ...μαζική απουσία μελών ΕΚΑΣΚ

Αυτή η Γενική Συνέλευση τα είχε όλα....Καθυστέρηση στο ....άνοιγμα  του πάρκινγκ του ΕΑΚΗ(ήρθε ο κ.κ.Σενετάκης να κάνει τον...θυρωρό),ανταπόκριση σχεδόν όλων των σωματείων (ο Κύδων απέστειλε επιστολή),αλλά και απουσία  των περισσοτέρων μελών της Ένωσης(το παρών έδωσαν μόνο τρία μέλη)σε μια συνέλευση που κράτησε σε....μάκρος.


Στην αρχή της Συνέλευσης ,ο πρόεδρος της Γ.Σ. κ.κ.Βαρζακιάν, διάβασε στους παρευρισκόμενους άρθρο του δημοσιογράφου της εφ."Πατρίς" κ. Α.Παπουτσάκη, το οποίο έκανε λόγο για προηγούμενες "στείρες αντιπολίτευσεις", και οφείλομε να ομολογήσουμε ότι έπιασε τόπο.

Ήταν μια ουσιώδες συζήτηση με πολλές απόψεις  και....ψηφοφορίες,που κατέληξαν σε μια απολύτως δημοκρατική διαδικασία και τα σωματεία να δείχνουν να παίρνουν την ...κατάσταση στα χέρια τους καθώς αγωνιούν για το μέλλον τους.Χαρακτηριστικό της δημοκρατίας και της συνεννόησης είναι ότι η πρώτη ψηφοφορία έγινε για να τοποθετηθούν και να ψηφίσουν όλα τα σωματεία,άσχετα αν είχαν η δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.Πήραν θέση προπονητές,εκπρόσωποι,ο πρόεδρος των διαιτητών και μέλη της Ένωσης.
Εν κατακλείδι αποδείχτηκε ότι για να "πάει μπροστά το άθλημα",χρειάζεται την στήριξη,όλων των εμπλεκομένων και να μπουν στο τραπέζι όλες  οι απόψεις ,ανεξάρτητα να είναι αρεστές η όχι.


Σύντομα περισσότερα...
 Φώτο της Συνέλευσης


              Η ώρα 18.14  και η πόρτα του παρκινγκ κλειστή....
Ο πρόεδρος του Νεοσύστατου Χάνδακα ,κ.κ.Θέμης Αυγουστάκης ,έδωσε το παρών

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.