ΟΦΗ: Συνέχεια των ανακοινώσεων.-Ο Α.Ξενάκης στα "ασπρόμαυρα"


Ήταν να ....μην πάρει μπροστά η διοίκηση του ΟΦΗ μετά το ναυάγιο με τις συγχωνεύσεις -απορροφήσεις.
Η τρίτη επίσημη μεταγραφή της ομάδας , είναι ένα "δικό μας παιδί ", ο Κρητικός Α.Ξενάκης.
Ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα πολύ καλός αμυντικός παίκτης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με σκοπό κι αυτός την επάνοδο του ΟΦΗ στην Α2, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται και οι στόχοι διοίκησης προπονητή που θέλουν ικανούς  παίκτες  με συγκεκριμένα στοιχεία και με καλό χαρακτήρα ,ώστε να επιτύχει η χημεία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το επίσημο σαιτ της ομάδας.:




"Ο Ανδρέας Ξενάκης γεννήθηκε στις 1-6-81 στο Ηράκλειο Κρήτης , έχει ύψος 1.95, παίζει στις θέσεις 2-3 και είναι απόφοιτος της Λογιστικής των ΤΕΙ Αιγάλεω.


Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρόδοτο συνέχισε στο “Ηράκλειο” (Α1)και στον Μίνωα και από το 2001 λόγω σπουδών αγωνίσθηκε σε ομάδες εκτός Κρήτης,  Ξυλόκαστρο – Έσπερος Καλλιθέας – Αρκαδικός, έπαιξε για ένα χρόνο στην  Ιεράπετρα, στην συνέχεια στην  Λιβαδειά και πέρυσι στην Κηφισιά, η οποία ανέβηκε στην Β’ Εθνική.


Ο Ανδρέας Ξενάκης αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον ΟΦΗ δήλωσε : “είμαι πολύ ικανοποιημένος που επιτέλους ένα φλερτ πολλών ετών είχε αίσιο τέλος και από σήμερα είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Κρήτης. Ευχαριστώ την οικογένεια Ξημέρη για την προσφορά που μου έκαναν και έρχομαι ξανά στον τόπο μου και σε μια ομάδα που έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες, με ένα υπέροχο και ζεστό κόσμο  και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.