Κρίσιμη με πολλά ερωτήματα το Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ την Τετάρτη

Πολλά ερωτήματα και απαντήσεις αναμένεται να έχει η ετήσια  τακτική Γ.Σ της ΕΚΑΣΚ που θα γίνει στις 24 ή 25 Ιουλίου και έχει σαν βασικά θέματα την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ.
Πριν απ αυτή όμως θα συνέλθει Δ.Σ (τακτικό) την Τετάρτη, με θάμα την οικονομική διαχείριση της Ενωσης.Δηλαδή θα δοθούν εξηγήσεις (παραστατικά καθώς και ότι άλλα συνοδευτικά έγγραφα), για τα πεπραγμένα της ΕΚΑΣΚ την χρονιά που πέρασε.Το συγκεκριμένο Δ.Σ (που απαιτεί την παρουσία  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ), θεωρείται κρίσιμο ,εν όψη της τακτικής Γ.Σ.
Την Παρασκευή  που μας πέρασε όμως , συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ με θέμα" Την απάντηση που θα δώσει η Ένωση στα διάφορα Μ.Μ.Ε(εφημερίδες σαιτ και μπλογκ-αφορά  και εμάς-)για το γεγονός που δημοσιεύθηκε περί εισαγγελικής παρέμβασης και διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης."
Ο γ.γ της Ένωσης κ.Γιάννης Λεβέντης ,τόνισε ότι "πρόκειται για μήνυση που κατέθεσε μέλος της ΕΚΑΣΚ,και την υπόθεση την έχει αναλάβει ο αντιεισαγγελέας κ.Γαληνός".

-Σε αυτό το σημείο το "Κρητικό μπάσκετ", θέλει να τονίσει ότι είναι γνώστης των προβλημάτων που έχουν προκύψει στην Ένωση και θα περιμένει τις επίσημες εξηγήσεις ,ώστε να πάρει θέση.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.