Η Ε.Ακριβου στην Εθνική Κορασίδων


Η "αντανάκλαση" που έχει το Κρητικό γυναικείο μπάσκετ σε πανελλήνιο επίπεδο είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται.Έτσι μετά  τις επιτυχίες των  ομάδων του Αρκαδίου ,του ΟΑΧ, και του Ακρωτηρίου ,ήρθαν και οι κλήσεις αθλητριών που θα εκπροσωπεί την Κρήτη με τα "γαλανόλευκα".Μετά τις Νεάνιδες ( Ζαχαράκη Ε., Σαρτζετάκη,Πατεράκη), ήρθε και η σειρά των Κορασίδων και της αθλήτριας του Ο.Α.Χανίων, Ελευθερίας Ακριβού να δεχθεί την κλήση από τον Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων , Γιώργος Βελισσαράκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων , Γιώργος Βελισσαράκος
κάλεσε για προετοιμασία ενόψει του 24ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Κοζάνη – Πτολεμαΐδα 12/08 με 22/08) τις παρακάτω αθλήτριες:

Σιδέρη , Μάρκου Ιωαννίδου (ΔΑΣΑΛ) , Κυρατζή , Παπαβασιλείου (Απόλλων Πτολεμαΐδα) , Κωτούλα (Λασσάνης) , Πριονά , Τάρλα (ΑΓΕΧ) , Σταμπουλίδου (Καβάλα) , Στυλιάρα (Πρωτέας Βούλας) , Ακριβού (ΟΑ Χανίων) , Σαμαρά (Μαντουλίδης) , Φουράκη Σ. (Γαλάτσι) , Σπυροπούλου (Άμιλλα Τρίπολης) , Γαϊτάνη (Τιτάνες Δράμας).
 Οι αθλήτριες θα συγκεντρωθούν την Τρίτη 13 Ιουλίου (14.00) στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα (η αποστολή θα αναχωρήσει στις 09.00 από το ΟΑΚΑ)
 Οι αθλήτριες Φουράκη Β. (Γαλάτσι) και Κόνιαλη (ΑΓΕΧ) θα ενσωματωθούν μετά την επιστροφή τους από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Παγκορασίδων.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.