Μεσαρά: Απέκτησε τον Μ.Μαρκάκη

Ο σχεδιασμός της ομάδας της Μεσαράς περιλαμβάνει μια μόνο προσθήκη για την επόμενη σαιζόν.Αυτή του πρώην παίκτη του Κύδωνα Μανόλη  Μαρκάκη. ο οποίος όμως μπορεί να αγωνιστεί από τα Χριστούγεννα και μετά στην ομάδα του νότου(λόγω τραυματισμού).


-Ο προπονητής της ομάδας κ.Στέλιος Νικολιδάκης σε δηλώσεις του στο "Κρητικό μπάσκετ" επεσήμανε:"Στην  Μεσαρά  θα κινηθούμε με την λογική που θα δώσει βάρος στο τοπικό στοιχείο.Οι παίκτες που θα αποτελούν την ομάδα θα είναι από την ευρύτερη περιοχή.Αν βέβαια κάποιος παίκτης εκτός της περιοχής,θέλει να αγωνισθεί στην ομάδα μας κανένα πρόβλημα..Απλά δεν θα μπορούμε να τον στηρίξουμε οικονομικά."
-Παράλληλα  ο Στέλιος Νικολιδάκης, ο οποίος προετοιμάζει και τις ομάδες παίδων-παμπαίδων που θα ντεμπουτάρουν στα τοπικά πρωταθλήματα."Στις ακαδημίες μας έχομε 80 παιδιά περίπου και φέτος θα τους δώσουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν στα μικρά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.Επίσης κάποιο τμήμα θα αναλάβει προπονητής ο Μιχάλης  Μυρτάκης ο οποίος ήταν αθλητής της ομάδας".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.