Η επιστροφή του ηγέτη στον ΟΦΗ-επίσημα και Ρωμανίδης

Και επίσημα από το βράδυ της Κυριακής ο  Αλέξης Τσακιρίδης  Θα φορά τα  "ασπρόμαυρα" για ΄την επόμενη χρονιά.Ο παίκτης που εκτιμήθηκε αγαπήθηκε περισσότερο, τα είχε βρει εδώ και πολύ καιρό με τον  ΟΦΗ  και απέμεναν τα τυπικά για την ανακοίνωση.Χαρακτηριστικό της συμφωνίας είναι πως ο 31χρονος γκαρντ δεν έχει χρονική δέσμευση και όπως δήλωσε ο Μάνος Ξημέρης θα μείνει όσο εκείνος θέλει!Εμείς αυτό που έχομε να τονίσουμε ( και το διαπιστώναμε "ιδίοις όμασι"είναι το γεγονός ότι όσο καιρό ήταν  στον ΟΦΗ ,τα αποδυτήρια της ομάδας "ήταν εκκλησία".
O  παίκτης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο ,και κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί στους εκπρόσωπους του τύπου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το επίσημο σαιτ της ομάδας:










Το Τμήμα Μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Αλέξη Τσακιρίδη στην ομάδα.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της επανασυνεργασίας με τον Αλέξη Τσακιρίδη, ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημέρης δήλωσε :

Με την έναρξη του σχεδιασμού της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο, πρωταρχικό μέλημα της διοίκησηςήταν η επιστροφή του φυσικού ηγέτη της τα τελευταία χρόνια, του Αλέξη Τσακιρίδη.

Οι πρώτες επαφές έγιναν στην Αθήνα μέσα σε πολύ καλό κλίμα και υπήρχε αμοιβαία επιθυμία για την επιστροφή του αθλητή στην ομάδα μας και το μόνο που περιμέναμε ήταν να διεκπεραιωθούν κάποια ζητήματα με την πρώην ομάδα του.

Σήμερα μετά από επικοινωνία που είχα με τον Αλέξη οριστικοποιήθηκε και τυπικά η συνεργασία μας.

Με τον Αλέξη δεν υπάρχει χρονική δέσμευση , αλλά για όσα χρόνια επιθυμεί και έχει την υγεία του θα θέλαμε να βρίσκεται την ομάδα μας. Τον κ
αλωσορίζουμε λοιπόν ξανά στον Σωματείο μας, αν και για εμάς δεν έλειψε ποτέ”.


Ο Αλέξης Τσακιρίδης δήλωσε :

ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΟΦΗ που με δέχεται πίσω στις τάξεις της σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα.

Είναι σαν να επιστρέφω σπίτι μου.

Δουλεύω πολύ σκληρά αυτό το καλοκαίρι για να επανέλθω όσο το δυνατό πιο γρήγορα γίνεται και να μπορώ να είμαι στους αγωνιστικούς χώρους όπως με θυμούνται όλοι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κατάληξη και ελπίζω να μην απογοητεύσω κανένα
.”




Ο Μιχάλης Ρωμανίδης,  αναλαμβάνeει  χρέη Team Manager.




Ο Μιχάλης Ρωμανίδης αναφερόμενος στην συνεργασία του δήλωσε :




Με μεγάλη χαρά ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, πολύ οργανωμένη διοίκηση και κόσμο που βρίσκεται κοντά της. Με τον Βαγγέλη Βλάχο είχαμε βρεθεί ξανά μαζί το 1998 στον Μίλωνα και η συνεργασία μας κράτησε για 4 χρόνια. Η θέση του ΟΦΗ είναι στις μεγάλες κατηγορίες και ελπίζω και εγώ με την εμπειρία μου να βοηθήσω ώστε αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό. Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.