Εργοτέλης :Διεύρυνση του διοικητικου σχήματος

Όπως οι περισσότερες ομάδες έτσι και ο Εργοτέλης , τηρεί στάση αναμονής  όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν αδρανήσει τον σχεδιασμό της νέας σαιζόν.Ισα ,ίσα τώρα είναι που υπάρχει έντονη κινητικότητα.


Πρώτο μέλημα των ανθρώπων των "κιτρινόμαυρων",είναι η διεύρυνση της επιτροπής μπάσκετ με νέα άτομα που  να μπορούν να βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα.Πρωταρχικό στοιχείο αποτελεί για την διοίκηση ,αλλά και τον προπονητή Γ.Μακράκη το ύψος  του μπάτζετ το οποίο θα καθορίσει την ποιότητα των παικτών που θα έρθουν στην ομάδα.Άλλωστε όπως δήλωσε στην "Εφ.Πατρίς" ο τεχνικός της "κιτρινόμαυρης" ομάδας οι μεταγραφές δεν θα είναι πολλές.Σκοπός είναι να υπάρχει το Κρητικό στοιχείο,να έχει τον  κορμό ,να προσθέτει όλο και λιγότερα κομμάτια από μεταγραφές και βέβαια να προωθεί παιδιά από την υποδομή.
Μερικά στοιχεία της συνέντευξης του Γ.Μακράκη ,παραθέτουμε πιο κάτω:"
“Σκοπός μας είναι να αποκτήσουμε αθλητές με φιλοδοξίες και κίνητρο έτσι ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα. Σίγουρα μιας ενδιαφέρει και το κρητικό στοιχείο όσο αυτό είναι εφικτό. Το σίγουρο είναι ότι ανεξάρτητα με τον στόχο της ομάδας, η φιλοσοφία της πρέπει να είναι σταθερή.

Να έχει τον δικό της κορμό κάθε χρόνο, να προσθέτει όλο και λιγότερα κομμάτια από μεταγραφές και βέβαια να προωθεί παιδιά από την υποδομή”.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρώτες επαφές που έγιναν μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας, της επιτροπής μπάσκετ και του κ. Παπουτσάκη, συζητήθηκαν και γενικότερα θέματα που αφορούν την οργάνωση του συλλόγου και ειδικότερα τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης των μικρότερων τμημάτων.
Τέλος, σε ότι αφορά τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αυτές θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου ενώ την προσεχή Τετάρτη θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.