Η κλήρωση του Εργοτέλη στο Πανελλήνιο παίδων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση  στα γραφεία της ΕΟΚ οι κληρώσεις των αγώνων των Β, Γ, και Δ, προκριματικών ομίλων των πανελληνίων πρωταθλημάτων Παίδων-κορασίδων   
  Στην κλήρωση των παίδων συμμετέχει (ως γνωστό )  και η πρωταθλήτρια ομάδα της Κρήτης ο Εργοτέλης .
 -Τα τελικά των παίδων θα γίνουν 29 Ιουνίου με 3 Ιουλίου στην Κύμη  και έχουν ήδη προκριθεί Παναθηναϊκός και Εκπ. Μαντουλίδη  ενώ την τελική εξάδα συμπληρώνουν οι πρωταθλητές των τεσσάρων ομίλων .Ο όμιλος του Εργοτέλη στους αγώνες που θα γίνουν στην Λιβαδειά θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις παρακάτω ομάδες:
  • 21/06/10   Κεραυνός Λάρισας
  • 22/06/10   Κένταυρος Λιβαδειάς
  • 23/06/10   Περιστερίωνας Τήνου

Στην επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του Εργοτέλη κ.Α.Χριστοδούλου  ,του ζητήσαμε να μας πει  τις πρώτες του σκέψεις για την κλήρωση ,τις προβλέψεις του καθώς και την δυναμικότητα των αντιπάλων.
Ο ικανός τεχνικός τόνισε:"για την δική μας ομάδα ,και μόνο η συμμετοχή μας είναι κέρδος.Απ αυτή την διαδικασία μόνο οφέλη έχομε είτε άμεσα ,είτε στο μέλλον.Για τις ομάδες πέρα από την ομάδα της Τήνου ,οι άλλες δυο είναι πολύ δυνατές ομάδες.Ο Κεραυνός Λάρισας είναι ο πρωταθλητής Θεσσαλίας, με σπουδαίο υλικό ενώ ο Κένταυρος Λιβαδειάς είναι μια ομάδα που συμμετέχει εκτός από το πρωτάθλημα παίδων και στο αντρικό της Β΄ΕΣΚΑΣΕ   !!!!!Σύντομα θα γνωρίζω περισσότερα, για τους αντιπάλους μας.Πάντως εμείς ξεκινάμε με ένα σημαντικό μειονέκτημα...Ηλικιακά είμαστε οι πιο μικροί ,αφού δεν έχουμε 94αρηδες όπως οι άλλες ομάδες."
Το προφίλ των αντιπάλων:


Κεραυνός  Λάρισας 

Παραδοσιακή δύναμη στο χώρο των υποδομών ο Κεραυνός Λάρισας .Απ αυτήν την ομάδα ξεκίνησε και ο Βασίλης Σπανούλης .Στον φετινό τελικό του παίδων κέρδισε την  Ολύμπια με σκορ 62-46 και κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 17-14, 29-21, 44-35, 62-46
Κεραυνός (Πάκας-Δεληχρήστος): Χαμσάς 9, Οικονομίδης, Καραβασώνης 18, Ακριβούλης, Ντόνας 10, Μπούσιος 5, Πάσχος 6, Παναγιώτου, Δημήρης 4, Ήλου 2, Καραβάκας, Ποταμιάνος 8.


 Κένταυρος Λιβαδειάς
 

Ο Κένταυρος Λιβαδειάς είναι ο πρωταθλητής του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΣΚΑΣΕ για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Στο  τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Θήβας επικράτησε του Μεδεώνα Άσπρων Σπιτιών με σκορ 61-52. Το συγκρότημα του Ηλία Ροζάνα αγωνίστηκε με τους παρακάτω παίκτες:
ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ 6,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 14,ΛΟΥΚΑΣ 2,ΛΑΙΟΣ 10,ΜΕΡΓΟΥΠΗΣ 10,ΓΙΟΥΛΑΣ 5,ΑΡΜΑΓΟΣ 5,ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ,ΡΟΥΜΠΕΑΣ 7,ΝΙΑΡΟΣ 2,ΧΟΥΣΙΑΔΑΣ 2,ΣΤΑΥΡΟΥ.
 
ΤΑΚ Περιστερίωνας Τήνου

Η ομάδα της Τήνου είναι η παραδοσιακή πρωταθλήτρια των Κυκλάδων και οι Κρητικές ομάδες την έχουν σχεδόν πάντα αντίπαλο.Αγωνίζεται συνήθως σε ανοικτά γήπεδα.Εκτός από την παραπάνω φώτο ,σύντομα θα έχομε περισσότερα στοιχεία...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.