ΟΦΗ:Επιστρέφει ο Μάριος Σκαμνάκης


Την διαδρομή από την ...ανάποδη θα κάνει αυτή την φορά ο Μάριος Σκαμνάκης αφού από τα "κιτρινόμαυρα" πέρυσι θα ντυθεί "ασπρόμαυρα".να σημειωθεί ότι μέχρι πέρυσι ο Μ.Σκαμνάκης ήταν στον ΟΦΗ ,στην αρχή της περιόδου ,αλλά κατόπιν κατέληξε στον Εργοτέλη.



Αντίθετα ο Ν.Λαγουδάκης έμεινε ελεύθερος και μπορεί να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του.Στο θέμα της παραμονής παικτών ,όσο κι αν ακούγεται παράξενο, το θέμα του Νίκου Δελατόλα δεν έχει τελειώσει ακόμα ,αφού υπάρχει σκέψη να παραμείνει στην ομάδα μια σαιζόν ακόμα.Τον έμπειρο γκαρντ "γλυκοκοιτάζει κι ο Εργοτέλης."Επίσης "παίζεται" και η παραμονή του Π.Μπαρλά καθώς υπάρχουν  (προσωπικοί)λόγοι του παίκτη ,ώστε   να γίνει μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου.Όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό.Σε περίπτωση που δεν τα βρει με τον ΟΦΗ , μην τον ξεγράφεται... από το Ηράκλειο...
-Στα υπόλοιπα μεταγραφικά τηρείται στάση...αναμονής και οι γνωστοί στόχοι είναι δυο:Παπαδάκης και Κερασοβίτης
-Επίσης για την θέση "τέσσερα" ,είναι πολύ πιθανόν να αποκτηθεί ο παίκτης του Ίκαρου-Έσπερου Μιχάλη Καρασταμάτη.Ο πρώην παίκτης του Κύδωνα Χανίων με το πολύ καλό τρίποντο ενδιαφέρει την ομάδα του ΟΦΗ ,δίνοντας και τοπικό στοιχείο..

Ύψος: 1.99
Ημ/νία γέννησης: 05-01-84
Θέση: 3-4
Προηγούμενες ομάδες: Ο.Α. Χανίων, Κύδωνας Χανίων  
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.