Στην Β΄Εθνική ο ΟΦΗ, με στόχο την άνοδο


Δεν ευοδόθηκαν όπως αναμενόταν οι συζητήσεις μεταξύ Αμαρουσίου και ΟΦΗ για συνένωση.Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο θέμα: “Σίγουρα είναι μία αρνητική εξέλιξη στην έτσι κι αλλιώς δύσκολη περίπτωση της συνένωσης. ”.

Ξεκινά ο σχεδιασμός της ομάδας




Από τα ....σαλόνια στα .....αλώνια λοιπόν για το ΟΦΗ , που όμως είχε πάντα εναλακτική λύση σε περίπτωση (όπως κι έγινε )μη υλοποίησης του στόχου.

-Έτσι ο ο Μάνος Ξημέρης που ηδη βρίσκεται στην Αθήνα σε συνεννόηση με τον Βαγγέλη Βλάχο βρίσκεται σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Όσον αφορά τον 41χρονο προπονητή, επιθυμία της διοίκησης αλλά και του ίδιου είναι να συνεχίσουν την συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ριζικές αλλαγές στο ράστερ του ΟΦΗ την επόμενη περίοδο. Πολλοί παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν από την Κρητική ομάδα «πληρώνοντας» έτσι το «μάρμαρο» για την φετινή απογοητευτική χρονιά και σίγουρα τους αναλογεί μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ.
*Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 μόνο παίκτες που θα παραμείνουν από το περυσινό ράστερ.Αυτοί είναι οι Σουφλιάς,Μπάρδας,Τσερκιτζόγλου ενώ είχε γίνει πρόταση παραμονής και στον Σ.Δανιήλ που όμως επέστρεψε στον Απόλλωνα Πάτρας

Από εκεί και πέρα στόχοι είναι πολλοί.

Ένας από τους παίκτες που του ενδιαφέρει άμεσα είναι ο Ανέστης Μάτος(23,   1μ98) . Ο νεαρός φόργουορντ δύσκολα θα μείνει στη Λιβαδειά και οι "ασπρόμαυροι " του έχουν κάνει μία ανεπίσημη κρούση.
Βέβαια, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ ενδιαφέρει και τον Εργοτέλη, στον πάγκο του οποίου κάθεται ο πρώην προπονητής του Μάτου στην Ιεράπετρα, Γιώργος Μακράκης.
Αλέξη έλα πίσω !!!!!!
-Μετά από ένα χρόνο απουσίας,ο Τσακιρίδης όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στους "ασπρόμαυρους"Ο  31χρονος γκαρντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Ηρακλείου ώστε να… «βομβαρδίζει» ξανά τα αντίπαλα καλάθια φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ.
Πάντως ο Αλέξης Τσακιρίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΚΑΟΔ και για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Δράμας. .Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Α.Τσακιρίδης φέτος ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς (χιαστούς) και δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη αν  θα είναι στην κατάσταση που ΄ήταν πρόπερσι.
###Από εκεί και πέρα η   μεταγραφική λίστα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει από παίκτες Α1!!!!,μέχρι και σε Κρητικό επίπεδο.Παράλληλα στην προετοιμασία θα συμετέχουν (ύστερα από εισήγηση του υπεύθυνου των Ακαδημιών κ.Ν.Γαλυφιανάκη, και 2-3 αθλητές του εφηβικού.
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

-Ο  ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι η κρητική ομάδα δεν θα ακολουθήσει κοινή πορεία με το Μαρούσι. Όπως αποκαλύπτουν η πρόταση για συνένωση δεν έγινε αποδεκτή από τo Mαρούσι και του εύχονται «καλή επιτυχία».

Η ανακοίνωση

 «Μετά το πέρας της προθεσμίας που είχε ορίσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και συγχρόνως την αρνητική απάντηση του Α.Σ. Αμαρουσίου για την υλοποίηση της πρότασή μας, δηλώνουμε ότι θα ξεκινήσουμε ένα νέο σχεδιασμό για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινώσουμε το πλάνο. 


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Αμαρουσίου κ. Άρη Βωβό για τον εποικοδομητικό διάλογο που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και δηλώνουμε ότι μπορεί να μην υλοποιήθηκε ο στόχος και των δυο πλευρών, θεωρούμε όμως ότι αποκτήσαμε ένα φίλο και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία. Ευχόμαστε στην ΚΑΕ Αμαρουσίου καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα».


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε πως λέγεται το Μαρούσι δεν ξέρει ο κ. Ξημέρης. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να κάνει το κομμάτι του, κι αυτός κι ο Παπακαλίατης, και να κονομοίσουν με τις πλάτες άλλων. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου, και όχι Α. Σ. Αμαρουσίου κύριοι άσχετοι με το μπάσκετ παράγοντες, έχει Ιστορία 114 ετών. Δεν είναι εταιρία σαν αυτές που κάνετε εκεί στο Ηράκλειο με τον γιο του Κουράκη. Άντε γεια!