Αναχώρησε για τα Πανελλήνια Προκριματικά, η Αποστολή της Ομάδας Μπάσκετ Παίδων του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΑΝΕΚ LINES Μέγας Χορηγός

Με τα « πανιά » της μεγάλης Κρητικής Ναυτιλιακής Εταιρίας ΑΝΕΚ LINES και τις ευχές όλων των μπασκετόφιλων του Νησιού μας, αναχώρησε ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Πρωταθλητής Κρήτης 2009-10, στους Παίδες, για την Λιβαδειά, όπου και θα διεξαχθούν οι Προκριματικοί Αγώνες για το Πανελλήνιο Final Four.



  



Οι πανάξιοι Πρωταθλητές Κρήτης, τα τρομερά ‘95αρια του Εργοτέλη, αφού στη πλειοψηφία τους είναι αθλητές 15 ετών, (θυμίζουμε ότι στην κατηγορία παίδων αγωνίζονται αθλητές μέχρι και 16 ετών), με περίσσια χαμόγελα αλλά και υπερηφάνεια για το ότι εκπροσωπούν ολόκληρο το Νησί, ταξιδεύουν περισσότερο με οδηγό τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν, γνωρίζοντας ότι έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε πολύ καλές και πιο έμπειρες (ηλικιακά) ομάδες.

    Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων που θα γίνουν στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς είναι το εξής :
Τρίτη 22/06 και ώρα 17.00 : Γ.Σ. Εργοτέλης – Κεραυνός Λάρισας
Τετάρτη 23/06 και ώρα 17.00 : Γ.Σ. Εργοτέλης – Περιστεριώνας Τήνου
Πέμπτη 24/06 και ώρα 12.00 : Γ.Σ. Εργοτέλης – Κένταυρος Λιβαδειάς

Κατά την αναχώρηση της Αποστολής της Ομάδας το Μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ κ.Νίκος Γιαλιτάκης ευχήθηκε, καλή επιτυχία στον Έφορο κ.Νώντα Σκάνδαλο ( κιν.6977/702741), στον Προπονητή Αλέξη Χριστοδούλου και σε καθένα ξεχωριστά από τους Αθλητές και ευχαρίστησε εκ μέρους της Επιτροπής Μπάσκετ του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ για άλλη μια φορά τον Μεγάλο Χορηγό των Παίδων ANEK LINES, τους Υποστηρικτές της NOVA Απολυμαντική & CAFEΠΟΛΙΣ και τον Αρωγό μας κ. Μανόλη Τζάνακη,  για την Πολύτιμη Βοήθεια τους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.